De leukste jurkjes van april XXL

Om eerlijk te zijn ben ik niet helemaal weg van alle jurkjes van dit seizoen. Tenminste ik vind ze allemaal wel erg leuk, maar er zit niet een tussen die ik zelf ook wilde bestellen en dit is meestal wel het geval. Ik heb de mooiste voor jullie op een rij gezet. Mocht je nog op zoek zijn naar één of meerdere jurkjes hoop ik dat er hier een voor je tussen zit. Ik heb voor jurkjes in verschillende modellen en prijsklassen gekozen. Vanaf nu zet ik maandelijks de mooiste nieuwe jurkjes op een rij van de reguliere EN plus size collectie. Dit omdat ik wil dat iedereen terecht kan op mijn blog voor de mooiste jurken. Voor grotere maten zijn er ook zoveel leuke jurken verkrijgbaar, je moet alleen weten waar je moet zoeken. Vooral de jurken van de webshop Torrid zijn geweldig, helaas alleen plus size en best prijzig. Er is zelfs een jurkje met een kleine zeemeermin print die geschikt is voor volwassenen. Dit is het een na laatste jurkje mocht je geïnteresseerd zijn. Verder is er op deze webshop ook nog een Lilo en Stitch jurk en een met een printje van de film Fantastic Beasts. Wel jammer dat er in de reguliere lijn van andere merken dan weer niet zulke leuke en originele printjes te vinden zijn. De laatste keer dat ik leuke jurkjes deelde was in februari, dus dit keer iets meer jurkjes dan normaal. Welke jurk is jouw favoriet?

Regulier

New Look New Look ♥ Forever 21


Dorothy Perkins
Dorothy Perkins ♥ Dorothy Perkins

Asos
AsosAsos
Kaffe Forever 21 ♥ Forever 21
Only ♥ Only ♥ Only
H&M Vero Moda ♥ Vero Moda

Plus size

Forever 21 ♥ Forever 21 ♥ Swing curve
Juna Rose ♥ Closet curves ♥ Dorothy Perkins
Juna Rose ♥ Asos ♥  Asos
Torrid Torrid Torrid
Torrid ♥ Torrid ♥ Torrid Torrid

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.