Aankopen van maart en april

Tijd voor een nieuwe shoplog. In maart en april kocht ik een aantal leuke dingen voor mijzelf, maar vooral voor Fedde. Wanneer jullie deze blogpost lezen is het een hele bijzondere dag voor ons. Vandaag is Fedde jarig en wordt hij alweer 1 jaar. Dit gaan wij vandaag vieren door lekker met hem te gaan zwemmen, morgen komen er familie en vrienden langs. Dit hele weekend staat dus in het teken van zijn verjaardag. Later deze week komt er een blogpost online over zijn verjaardag met heel veel foto`s. Maar nu eerst mijn aankopen van deze maanden. De prijzen van de aankopen staan er niet bij, maar ik hou van leuke aanbiedingen en heb veel met korting kunnen kopen.

Deze jurk van Asos, het is een smock dress en hij valt wel een beetje groot uit. Het model is niet echt goed voor je figuur, maar met een blazer of jasje is dit zo opgelost. Het jurkje zit zo lekker! Het vest van Only kocht ik van een giftcard die ik op mijn verjaardag kreeg. Ik ben er helemaal verliefd op en wil hem ook nog in het zwart en grijs.


Deze twee shirtjes en het broekje bestelde ik voor Fedde bij H&M. Het tweede shirtje en het broekje horen bij elkaar. Nu Fedde in maat 86 past had hij toch nog wat nieuwe kleren nodig.


Ik ben de laatste tijd gek op Wibra. Zij hebben altijd zulke leuke kleren en interieurspullen. Deze muursticker stond in de folder en kon je al in deze blogpost bekijken. Ik ben maandag meteen naar de winkel gegaan, maar had niet verwacht dat hij zo groot zou zijn. Het enige nadeel is dat de poster een beetje verkeerd is afgesneden en de twee helften niet perfect op elkaar passen. Daarnaast kwam ik ook nog dit shirtje tegen, ik vond de kleuren erg leuk en hij koste slechts 2 euro.


Dit houten speelgoed van Hema konden jullie al in het vorige fotodagboek bekijken, Fedde is er gek op en kan er uren mee spelen.


3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.