Fedde zijn eerste verjaardag

Kan iemand mij misschien even knijpen? Fedde is gewoon 1 jaar! Het jaar is zo ontzettend snel voorbij gegaan en tegelijkertijd is er zoveel gebeurd. Alle bijzondere mijlpalen van Fedde en alle eerste keren met Fedde. Zo lijkt het net gisteren dat wij voor de eerste keer met Fedde een weekendje weg gingen. Wij wilden vooral dat Fedde een hele leuke verjaardag zou beleven en hebben niet teveel mensen uitgenodigd. Vrijdag was Fedde echt jarig en dit hebben wij gevierd door allemaal leuke dingen met hem te gaan doen. Donderdagavond hebben wij alles versierd in Woezel en Pip stijl, ik kon niet wachten tot de volgende ochtend en was erg benieuwd naar zijn reactie op de slingers, ballonnen en cadeau`s. De versiering en cadeau`s vielen goed in de smaak. Zijn eerste reacties op de slingers en cadeaus hebben wij gefilmd, maar houden wij liever privé. Na een rustige ochtend was het tijd voor nog meer leuke dingen! Opa en oma en Fedde`s oom kwamen langs en hadden veel te veel cadeau`s voor hem gekocht, dat had echt niet gehoeven. Na de lunch zijn we gaan zwemmen, Fedde is dol op zwemmen en dit leek ons erg geschikt voor zijn verjaardag. Die avond at hij zijn eerste patatjes en frikadel, want als je jarig bent mag je lekkere dingen eten! De dag erna kwam de rest van de familie en een aantal vrienden langs, aten wij taart en werd Fedde verwend met nog meer cadeau`s en aandacht. Zijn eerste verjaardag was heel erg geslaagd.

Alles in Woezel en Pip thema!
Behalve de taarten dan… Wij bestelden twee fototaarten bij Hema en wat zijn ze leuk geworden!
Speciaal voor deze dag had ik een nieuwe outfit voor Fedde gekocht. Deze bleek nog een klein beetje te groot te zijn. Dan maar iets anders! Het shirtje is van Wibra, de romper met lange mouwen van Hema en het broekje van H&M.
En dan over naar de cadeau`s. Van ons kreeg hij houten auto`s, een naampuzzel en een Toet toet kraan plus een autootje.
Deel 1 van de overige cadeau`s. Hij kreeg nog een Toet Toet auto, een loopauto, een speelmat, een skippykoe, een emmertje met schepjes, een shirt voor koningsdag en een speeltent.

En deel twee: De ark van Noach van My Litte People, speelgoed voor in het water, een leuke kinder cd, een loopfiets en een zwembadje van Woezel en Pip.
Mijn jongste broertje kon niet op zijn verjaardag komen, gisteren vierden wij Pasen bij mijn ouders en hier kreeg Fedde nog een cadeautje. Superleuk, want hij heeft nog niet veel van duplo. De auto`s vond hij meteen geweldig!

Ik wil jullie allemaal nog een fijne Pasen wensen. Vandaag gaan wij naar mijn schoonouders, wat zijn jouw plannen voor vandaag? En wat Fedde betreft, ik geloof dan hij nog nooit zo`n leuk weekend heeft gehad!

 

9 comments

  1. Gefeliciteerd met Fedde! Zo speciaal een eerste verjaardag. Veel indrukken voor zo een kleintje. Leuk dat jullie het zo gesplitst hebben in twee dagen. En hij is flink verwend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.