FOTODAGBOEK #12

Het weekend hiervoor zijn wij samen met mijn schoonouders een weekendje naar België geweest. Door de gezelligheid ben ik helemaal vergeten om foto`s van dit weekend te maken. Ik heb nog wel een aantal foto`s van de dagen ervoor. Voor het weekendje Belgie hadden wij nog een aantal dingen nodig. Samen met Fedde deed ik even wat inkopen in de stad. Wij zijn alle drie bijna helemaal klaar voor de zomer, laat het maar heel snel mooi weer worden. Binnenkort volgt dus nog een shoplog. Naast shoppen en het weekendje weg ben ik ook druk bezig geweest met mijn blog. Bekijk de foto`s van afgelopen week hieronder, de foto`s staan in willekeurige volgorde.

Bij C&A kocht ik het nieuwe shirtje die Fedde hier op de foto draagt. Van de verkoopster kreeg hij een Nijntje muts. De foto met de muts is erg leuk geworden, maar Fedde wist niet hoe snel hij dat ding weer van zijn hoofd moest halen. Nijntje is ook niet voor stoere jongens, hé Fedde?! 🙂
Bij Zara kwam ik wel een hele leuke felroze blazer tegen! Ik vond hem alleen iets te duur en heb hem dus laten hangen. Achteraf heb ik daar ook geen spijt van gehad, ik draag nu toch veel liever vesten.
En daarna kwam ik nog een cactus vaas en een ananas beeld tegen bij Action. Ook heel erg leuk, maar ook dit heb ik laten liggen.
Fedde en ik verveelden ons en besloten zijn tent die hij voor zijn verjaardag kreeg eens op te zetten. Hij vond het geweldig en kruipt steeds in en uit de tent. Hij snapt alleen nog niet dat de Bumba circus tent niet sterk genoeg is om bij op te staan en is al met tent en al opzij gekieperd.
En dan de zoveelste mededeling op mijn blog. Er gaat wéér iets veranderen! Ik heb besloten om er een dagboek blog van te maken. Normaal gesproken plaats ik een blogpost als deze een keer per week. Ik wil dit nu veranderen naar twee keer per week. Dus op zondag lezen jullie over maandag tot en met donderdag en op woensdag plaats ik de foto`s van vrijdag tot en met zondag. In mijn fotodagboek blogposts wil ik meer gaan delen wat ik op een dag doe, wat ik koop/draag/eet enzovoort. Een beetje wat vloggers doen, maar dan met foto`s. De blogposts van de leukste jurkjes en folderaanbiedingen blijf ik daarnaast wel gewoon plaatsen.
Zoals jullie zien is er het een en ander veranderd aan mijn blog. Ik heb voor een nieuwe lay out en een nieuw logo gekozen. Ik hoor graag jullie mening. En mochten er foutjes zijn op mijn blog of dingen die niet werken, dan hoor ik dat graag in de reacties.
Outfit details! Oké, de foto is niet van afgelopen week, maar ik droeg bijna dezelfde outfit (op de schoenen na dan).
Ik vind het zo leuk om in huis bezig te zijn. Af en toe wissel ik weer een aantal woonaccessoires om. Maar deze cactussen en glazen flesjes blijven altijd op hun vaste plaats staan.
Betrapt! Iedere avond is het een hele strijd om Fedde zijn tanden te poetsen. Maar overdag kruipt hij zo tien keer naar het kastje om zijn tandenborstel te pakken om vervolgens zelf te gaan ‘tanden poetsen’. En ja, alle foto`s zijn bewogen! Deze kleine dreumes zit geen seconde meer stil, alles is veel te interessant.

7 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.