De leukste folder aanbiedingen #4

Deze ochtend werd ik wel heel erg blij van alle leuke folders. Mijn favoriete winkels Kruidvat, Hema en Xenos kwamen deze week weer met nieuwe aanbiedingen. Normaal gesproken plaats ik de leukste folderaanbiedingen op maandag, maar ik heb zo`n vermoeden dat het best wel hard kan gaan met de tipi`s uit de folder van Xenos. Deze zijn al online verkrijgbaar en er is zelfs nog een andere variant die niet in de folder staat. Dit is de goedkoopste tipi die ik tot nu toe ben tegengekomen. De meeste folders gaan morgen of dinsdag in en staan helemaal in het teken van Moederdag. Overal staan cadeaupakketten met douche en beautyproducten. Dit vind ik persoonlijk een beetje gek. Niet iedere moeder houdt hiervan, mij maak je vooral blij met leuke dingen voor in huis of een jurkje. En ik ben vast niet de enige toch? Gelukkig snappen Xenos en Hema dit erg goed en hebben ze ook een aantal leuke woonaccessoires en jurkjes in de folder staan. Welke folderaanbieding van deze week is jouw favoriet?

Xenos

Xenos heeft tijdelijk 10% korting op het hele assortiment. En het allerleukste: Er staat een tipi in de folder voor slechts 25 euro!

Unicorn €22,49 |  Donut € 8,99 |  Flamingo € 8,99 | Ananas € 26,99 | Watermeloen € 8,99

Big Bazar

In de folder van Big Bazar staan weer een hele hoop leuke aanbiedingen voor kinderen, maar ook een aantal leuke woonaccessoires.

Kruidvat
Hema

De Hema folder staat helemaal in het teken van Moederdag.

Overige winkels

Hartjesbeschuit is verkrijgbaar bij Lidl, de middelste aanbieding komt van Blokker en de donut zwembanden van Trekpleister.

 

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.