Mijn koningsdag in foto`s

Hoe vinden mensen toch altijd zulke leuke dingen op rommelmarkten? Meestal sla ik de rommelmarkt over, maar dit jaar niet. Op Instagram zag ik dat een aantal mensen al heel vroeg leuke dingen hadden gescoord. Andere mamabloggers kochten bijvoorbeeld Duplo, houten garages, een rails, My Little People of Toet Toet Auto`s voor een klein bedrag. Ik heb zoveel leuke dingen voorbij zien komen, maar ik kon helaas zelf niets op de rommelmarkt in Leeuwarden vinden. Dat maakte deze dag niet minder leuk! Volgend jaar toch maar iets eerder naar de binnenstad in de hoop dat ik dan wel leuk speelgoed op de rommelmarkt tegenkom. Bekijk hieronder mijn koningsdag in foto`s. Wat heb jij op koningsdag gedaan?

Bij koningsdag hoort een Jumbol, die dingen zijn zo lekker!
Fedde heeft een heel leuk oranje shirtje voor koningsdag. Hij had die ochtend een beetje gespuugd en vlak erna geknoeid, waardoor hij drie outfits op één dag heeft versleten. Dit was outfit nummer 2!
En outfit nummer 3 voor Fedde! Zelf droeg ik een vest van Primark. jurkje van Forever 21 en de schoenen zijn ook van Primark. Oranje is niet helemaal mijn ding, dus koos ik voor een normale outfit.
Na de lunch ging ik richting de binnenstad. Een rondje langs de rommelmarkt en toen ben ik een aantal winkels ingedoken. Hierna kwam Remco ook naar de stad en ’s avonds hebben we Italiaans besteld.
Tijdens het shoppen bezocht ik natuurlijk ook mijn favoriete interieurwinkel in Leeuwarden. Dit is House of Colour trouwens 😉
Geen aankopen van de rommelmarkt, maar in de meeste winkels hadden ze ook genoeg leuke aanbiedingen. Het boekje, balletje en woestijntuintje kocht ik bij Kruidvat. De Abrick blokken zijn van Wibra.
En nog een vest voor mijzelf, deze is van Only. Ik had hem gevraagd op mijn verjaardag, maar kreeg iets anders wat ook heel erg leuk was. Nu kwam ik dit vest tegen met flinke korting. Er hing nog eentje en die was precies in mijn maat. Meant to be?

One comment

  1. wat tof van dat vest, zeker voor jou bestemd! jammer dat je geen speelgoed kon vinden op de rommelmarkt, maar je hebt alsnog leuke nieuwe dingen voor Fedde gevonden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.