De eerste keer naar de kinderboerderij

Zondag was het een prachtige zonnige dag. Het zou een luie zondag worden, maar om een hele dag binnen te blijven met zulk prachtig weer zag ik niet zitten. Wij waren nog nooit met Fedde naar de kinderboerderij geweest en besloten dat dit een mooi moment zou zijn voor Fedde`s eerste keer naar de kinderboerderij. Hij begint dieren steeds leuker te vinden en is zich steeds meer bewust van alles om zich heen. De kinderboerderij in Leeuwarden is op loopafstand van ons huis. Na een klein stukje lopen kwamen wij aan op bij de kinderboerderij. Bij de ingang stonden een hoop auto`s en fietsen, er waren dus meerdere mensen op het idee gekomen om naar de kinderboerderij te gaan. Nadat wij alle geitjes, schapen, konijntjes, kippen, zwanen, cavia`s, kalkoenen, ezels, een pony en een wel heel groot varken hadden bekeken, heeft Fedde geschommeld en hebben wij nog op het terras gezeten. Voor de rest van de speeltuin was hij nog net iets te klein. De eerste keer naar de kinderboerderij was erg geslaagd, Fedde vond alle dieren heel leuk. Wanneer hij nog iets groter is zullen wij vast veel vaker naar de kinderboerderij gaan. Na 1,5 uur dieren kijken en aaien, liepen wij weer terug naar huis. Ik denk dat de kinderboerderij echt een leuke middagactiviteit is vanaf een jaar of 2. Wanneer ben jij voor het eerst met jouw kind naar de kinderboerderij geweest?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.