Aankopen van mei

Tijdens het weekendje België van een paar weken geleden heb ik een aantal leuke dingen gekocht. Op de heenweg reden we langs Ikea en Primark in Eindhoven. Voor Fedde kocht ik hier een aantal hele leuke shirtjes. Zelf heb ik een hele tijd staan twijfelen bij het rek met alle afgeprijsde vesten. Er waren namelijk een paar vesten die ik bij een eerder bezoek aan Primark al erg leuk vond. Ik liet ze een paar maanden geleden hangen omdat het anders veel te duur zou gaan worden. Nu waren al die leuke vesten afgeprijsd naar 9 of 5 euro. Vlak voor het weekendje weg kocht ik in Leeuwarden al een aantal leuke shirts voor Fedde en mocht ik een ketting uitzoeken voor een samenwerking.

Dit fotolijstje kocht ik bij Sissy boy in de sale en had ik al veel eerder willen laten zien.
Alle vesten van Primark. Voor het vest tweede vest betaalde ik 5 euro, de overige twee waren 9. Ik vind dit echt van die heerlijke vesten voor een dagje thuis.
De shirtjes van Primark voor Fedde voor slechts 1,50 per shirtje. Deze shirtjes gaan lekker mee op vakantie.
Dit setje kocht ik toen wij in Belgie zaten en een dagje naar Maastricht zijn geweest. Ik had het broekje al op de site gezien, maar hier in Leeuwarden hadden zij hem (nog) niet. Remco draagt ook altijd een polo en nu kan Fedde mooi matchen met zijn vader.
Beide shirtjes zijn van C&A. Inmiddels heeft hij een behoorlijk stapel T-shirts verzameld. Ik neem mij steeds voor om zo weinig mogelijk wit voor Fedde te kopen. Wit is gewoon niet handig voor kinderen. Ik vond het printje veel te schattig en het shirtje was ook maar iets van 3 euro.

Ik heb al op meerdere blogs een samenwerking met Names4ever voorbij zien komen. Ik werd ook benaderd om over een sieraad te schrijven. Vlak na de geboorte van Fedde stond er al zo`n mama ketting op mijn wishlist en nu heb ik er eindelijk een. Ik vind zulk soort kettingen altijd heel bijzonder.

2 reacties

  1. Wat een leuke dingen heb je gekocht voor Fedde. Ik heb er van de week ook een ketting mogen uitzoeken, ben benieuwd naar het resultaat. Je hebt een mooie uitgezocht!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.