Trouwen met een klein budget

Herinneren jullie die Zeeman trouwjurk nog die binnen no time was uitverkocht? Trouwen met een klein budget is nu lang zo zeldzaam niet meer dan 10 jaar geleden. Helaas heb ik zelf nog geen trouwplannen, maar voor de lezeressen die binnenkort wel gaan trouwen heb ik de leukste budget trouwjurken en accessoires verzameld. Ben of ken jij iemand die binnenkort gaat trouwen en hier niet teveel aan wil besteden, deel dit artikel dan zeker even met hem of haar! Trouwen is voor mij iets waar ik al van kleins af aan van droom. Wanneer het ooit zover is, zal dit hoogstwaarschijnlijk ook een budget bruiloft worden. Een gemiddelde bruiloft kost tussen de 12.000 en 15.000 euro. Geld wat ik in de toekomst persoonlijk veel liever uit zou geven aan een huis, kind(eren) of een reis. Omdat veel vrouwen graag ooit willen trouwen en ik het een leuk onderwerp vind, besloot ik hier een artikel aan te wijden. De laatste tijd vind ik het namelijk erg leuk om over budget(tips) en besparen te schrijven. Mocht jij ooit gaan trouwen, welke van de onderstaande dingen zou jij dan willen kopen?

Asos
Waarschijnlijk ben je vast wel bekend met de webshop Asos. Mocht dit niet zo zijn dan zou ik heel snel op deze link klikken! De prijzen van de trouwjurken op deze site variëren van 80 tot een paar honderd euro. Naast trouwjurken vind je er ook schoenen, sieraden en andere trouwaccessoires.
Action
Voor leuke bedankjes, Do it yourself artikelen en spullen om je feestlocatie te versieren kun je het beste bij Action terecht.

Primark
Op Instastories laat Primark altijd hun nieuwste producten zien. Dit ligt binnenkort allemaal in de winkel.

Trouwjurken
Tegenwoordig verkopen veel webshops mooie jurken die prima voor een trouwjurk door kunnen gaan. Dorothy Perkins heeft sinds kort ook een aantal trouwjurken aan het assortiment toegevoegd. Net zoals Boohoo en het Franse (budget) warenhuis Tati.
Wehkamp great looks Dorothy Perkins Zalando
ZalandoZalandoZalandoH&M

 

 

3 comments

  1. Prachtig altijd, die jurken, en top dat ze bestaan voor een klein prijsje. Ik zag dat Bonprix nu ook trouwjurken heeft! Had je die al gezien?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.