Barbie fashionista

Ik mag dan wel geen dochter hebben, barbie`s blijven altijd leuk. Ik kon mij vroeger uren vermaken met barbie`s en eigenlijk ging al mijn zakgeld hier altijd aan op. Wanneer ik nu in een speelgoedwinkel kom, kijk ik natuurlijk als eerst bij de jongensafdeling. Af en toe kijk ik eens even om het hoekje bij de Barbies, gewoon om te kijken wat er tegenwoordig verkrijgbaar is. Een hele tijd geleden werd de Barbie Fashionista uitgebracht en hier zitten toch een aantal hele leuke Barbie`s tussen. Hadden ze deze maar toen ik nog klein was… De Barbie fashionista is vooral erg leuk omdat het lijkt op de samenleving van tegenwoordig, Barbie is er in verschillende huidskleuren, haarkleuren (zelfs roze), verschillende lengte`s, een met een opgeschoren kapsel en er zijn meerdere curvy en petite Barbies verkrijgbaar. Daarnaast zijn de outfits van deze poppen behoorlijk met de tijd meegegaan. Barbie draagt nu ook leren jasjes, maxi jurken en cowboy boots. Was jij vroeger ook zo`n Barbie liefhebber?
Deze Barbies komen van Mattel, een Amerikaanse webshop. Maar gelukkig zijn ze ook gewoon in Nederland te koop. Bij Bol.com zijn er bijvoorbeeld ook een hele hoop van deze Barbies te vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.