Barbie fashionista

Ik mag dan wel geen dochter hebben, barbie`s blijven altijd leuk. Ik kon mij vroeger uren vermaken met barbie`s en eigenlijk ging al mijn zakgeld hier altijd aan op. Wanneer ik nu in een speelgoedwinkel kom, kijk ik natuurlijk als eerst bij de jongensafdeling. Af en toe kijk ik eens even om het hoekje bij de Barbies, gewoon om te kijken wat er tegenwoordig verkrijgbaar is. Een hele tijd geleden werd de Barbie Fashionista uitgebracht en hier zitten toch een aantal hele leuke Barbie`s tussen. Hadden ze deze maar toen ik nog klein was… De Barbie fashionista is vooral erg leuk omdat het lijkt op de samenleving van tegenwoordig, Barbie is er in┬áverschillende huidskleuren, haarkleuren (zelfs roze), verschillende lengte`s, een met een opgeschoren kapsel en er zijn meerdere┬ácurvy en petite Barbies verkrijgbaar. Daarnaast zijn de outfits van deze poppen behoorlijk met de tijd meegegaan. Barbie draagt nu ook leren jasjes, maxi jurken en cowboy boots. Was jij vroeger ook zo`n Barbie liefhebber?
Deze Barbies komen van Mattel, een Amerikaanse webshop. Maar gelukkig zijn ze ook gewoon in Nederland te koop. Bij Bol.com zijn er bijvoorbeeld ook een hele hoop van deze Barbies te vinden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.