FOTODAGBOEK #13

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer van de afgelopen week? Wij namelijk wel! Ik ben bijna alleen maar buiten geweest en heb veel gewandeld, gefietst of bracht de middag in de speeltuin hier in de buurt door. Afgelopen weekend vierde ik voor de tweede keer Moederdag. Zo bijzonder! Toen ik nog zwanger was van Fedde spande het erom of ik dat jaar zelf al Moederdag kon vieren. In 2016 viel Moederdag op 8 mei, 3 dagen later was ik uitgerekend. Uiteindelijk kwam Fedde vier weken te vroeg, het is dus nu ook al meer dan een maand geleden dat wij zijn eerste verjaardag vierden. Op momenten zoals dit vind ik het weer erg fijn dat ik een blog heb. Zo kan ik altijd foto`s terug kijken en zulke dingen nog eens terug lezen. De foto`s van deze week staan in willekeurige volgorde.

Rustig wakker worden met een kopje thee en brainstormen voor mijn blog.
Voor Moederdag en Vaderdag heeft Hema altijd zulke leuke rompers. Ik ben benieuwd of hij er volgend jaar nog in past, anders zou het zomaar de laatste keer in een Moederdag romper kunnen zijn.
Voor Moederdag kreeg ik een zwart jurkje, ontzettend blij mee!
En chocolade..
En nog meer chocolade. Deze nam ik tijdens een filmavondje. Beste combinatie ooit trouwens, chocola en films!
Zo moe van het fietsen.
Terrasjesweer! Heerlijk, wat heb ik dat gemist! Fedde ging ook mee en vond het erg gezellig.
Gisteren keken wij bij Toertocht in Leeuwarden. Een tocht waarbij er allemaal mensen met een verstandelijke beperking mee mochten rijden met chauffeurs uit Friesland en Groningen. Die mensen hadden de dag van hun leven!
En een foto van ons samen! Mijn lieve knuffelbeertje, maar wat wordt je een dikke boef. Mij willen bijten als iets niet mag. Ik kan je soms wel achter het behang plakken, maar als ik jou dan weer aankijk is alles meteen vergeten, kleine schat! Het opvoeden is begonnen!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.