Wishlist van mei

Het is weer mei en dus tijd voor een nieuwe wishlist. In deze wishlist staan een paar dingen die ik nodig heb, nagellak en slippers bijvoorbeeld. Nu is nagellak niet iets wat je beslist nodig hebt, ik vind het alleen net iets verzorgder staan wanneer je je teennagels (ook) hebt gelakt. Voor de jurkjes heb ik een nieuwe regel ingesteld. Wanneer ik ze nog steeds mooi vind zodra ik de blogpost over de wishlist van juni ga schrijven, mag ik ze bestellen mits dit mogelijk is. Het jurkje met de buldog print vind ik geweldig, de andere met citroenen erop is ook heel leuk. Het simpele grijze jurkje lijkt misschien wat saai, maar dit is zo`n lekker basic en luchtig jurkje voor de zomer. Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?

Boeken
Als eerste staat het boek van Sophie Kinsella op mijn wishlist, een geweldige schrijfster. Een andere leuke schrijfster is Jill Mansell, ook zij bracht onlangs een nieuw boek uit. Binnenkort gaan wij op vakantie naar Ameland, hopelijk heb ik dan een van deze boeken in mijn bezit en kan ik hem meenemen op vakantie.

Nagellak
Deze kleur nagellak van Hema vind ik prachtig! Nu het steeds vaker mooi weer is en ik de slippers weer uit de kast kan halen, moet ik mijn nagels ook even lakken.

Setje voor Fedde
Ik ben verliefd op dit setje van Hema. Fedde heeft al best veel zomerkleren, dus eigenlijk heeft hij niets nodig.

Dinosaurus pak
Ook zo schattig! Deze verkleedkleren zijn voor kinderen van 4-7 jaar. En dat is Fedde natuurlijk nog lang nog niet. Het lijkt me zo leuk dat wanneer hij iets ouder is, een grote kist met een aantal setjes verkleedkleren aan te schaffen. Wanneer hij een jaar of 2 is begin ik langzaamaan met het kopen van zulk soort dingen. Wanneer er bijvoorbeeld carnaval is, staan alle Kruidvat en Action folders vol met verkleedkleren voor kleine kinderen, dit kost vaak maar een paar euro.

Slippers
Het mooie weer is begonnen, maar ik heb nog geen slippers. Bij Bristol zijn er momenteel een hele hoop slippers voor slechts 5 of 10 euro. Deze met zwarte pailletten vind ik bijvoorbeeld erg mooi, of deze met een printje zijn ook heel leuk.

Jurkjes
En dan over naar mijn favoriete onderdeel.. De jurkjes! Twee hele leuke met een printje van de Forever 21 plus size collectie, deze staan al een aantal weken op de Amerikaanse webshop van Forever 21, maar komt hopelijk zeer binnenkort ook op de Europese webshop. En dan nog een heerlijk luchtig jurkje van Asos.

 

 

 

 

 

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.