Favorieten van H&M zomercollectie

De H&M zomer catalogus is net bezorgd en ik werd er helemaal blij van. Oké, ik slaag bijna nooit bij H&M, maar kreeg wel nog meer zin in de zomer door deze zomerse catalogus. Het jurkje met de palm of bladeren print zou ik binnenkort eens willen passen in de winkel. En laten we het maar niet over de vesten hebben, heb ik jullie wel eens verteld hoe gek ik ben op vesten? Er zijn nog zat andere mooie jurkjes, maar die passen waarschijnlijk allemaal niet. Meestal zijn de jurkjes nogal kort en vallen ze vrij klein uit. Het picknickkleed en strandlaken zou ik ook wel heel erg leuk vinden. Met het plaatsen van een bestelling wacht ik nog even tot er binnenkort uitverkoop of een leuke kortingsactie is. De jongenskleren heb ik geprobeerd te vermijden, niet gelukt natuurlijk. Maar ook hier hebben ze weer mooie setjes kleren voor Fedde. Gelukkig heeft hij momenteel niets nodig. Mijn favoriet is het palmjurkje waar ik al over vertelde. Welke van de onderstaande kledingstukken, schoenen of accesoires is jouw favoriet?

Advertenties

4 comments

  1. Die palmprint vind ik zó leuk! Zag ook dat ze er ook een culotte en normale broek van hebben. Die vind ik ook erg tof. 🙂 Het strandlaken en de badpakken vind ik ook heel gaaf!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.