Nieuwtjes voor mama`s #1

Welkom bij de eerste blogpost vol met leuke nieuwtjes voor mama`s. In deze blogpost deel ik leuke aanbiedingen, tips, mooie producten voor jou als mama of voor je kinderen en nog veel meer leuks.

Sims Opvoedkunde
Sims liefhebbers opgelet! Er is een nieuwe uitbreiding verkrijgbaar, deze heeft alles te maken met het ouderschap. Vroeger kon ik uren Sims spelen. Nu besteed ik die tijd liever aan mijn blog, maar af en toe vind ik het nog wel heel erg leuk. Nu ik moeder ben, is deze uitbreiding misschien nog wel leuker. Je kan je kind helpen met zijn of haar schoolproject, broodtrommeltjes maken en nog veel meer leuke dingen. Doe je je best om je Sims goed op te voeden, dan heeft dit een positief effect op zijn of haar persoonlijkheid. Bekijk hieronder de trailer van deze uitbreiding.

Billendoekjes Etos
De Billendoekjes van Etos zijn weer in de aanbieding. Voor 6 pakjes betaal je nu 6 euro. Persoonlijk vind ik dit de fijnste billendoekjes. Ik heb een aantal andere merken getest, maar die van Etos bevallen ons toch het beste.

 

 


Stippen buggy
Voor Fedde gebruiken wij een buggy die wij bij Kruidvat in de aanbieding hebben gekocht. Deze met stippen is nog 10 keer leuker! Van de prijs wordt je alleen iets minder blij. Voor de buggy Dot van Kidooz betaal je namelijk €269,95.

AffenZahn rugzakken
Deze rugzakken kwamen wij tegen tijdens onze vakantie op Ameland. Meteen verliefd natuurlijk, tot ik het prijskaartje zag… Ik ben dol op budget en leuke koopjes. Maar mocht je het geld er wel voor over hebben is dit het zeker waard. Na even googelen kwam ik deze rugzakken ook op Bol.com tegen. Wanneer je aan het tongetje trekt van de dieren, schuift er een stukje uit waar je je naam en adres kunt invullen. Deze rugtassen zijn verkrijgbaar vanaf €34,95.

Koopjes van Wish
Nadat ik de bovenstaande rugzak ben tegengekomen, ging ik natuurlijk meteen opzoek naar een betaalbare dubbelganger. Die vond ik helaas niet. Op Wish kwam ik wel een andere leuke rugtas tegen. Klik hier voor de rugtas, hier voor de vingerpopjes en hier voor de handpoppen. De levering kan wel lang duren, maar ik heb tot nu toe alles wat ik hier ooit heb besteld binnengekregen.

2 comments

  1. wat een leuk artikel! ik heb boven 2 dozen billendoekjes van kruidvat staan.. super goedkoop, maar toen ik laatst die van etos probeerde (kreeg ik gratis) vond ik die veel fijner! ik denk dat ik daarop over ga als die dozen leeg zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.