Deze blogposts wil je niet missen #3

In deze blogpost wil ik mijn favoriete blogartikelen van andere bloggers met jullie delen. Naast het bijhouden van mijn eigen site, lees ik ook regelmatig andere blogs. In dit rijtje met blogtips staan een aantal van mijn favoriete blogs. Zo lees ik de laatste tijd erg graag de blog van Aranka en Shifra. Welke blogpost van de afgelopen tijd was jouw favoriet?

DIY cactustuin – door Shifra
De blog van Shifra vond ik al hartstikke leuk, maar nu ze zwanger is al helemaal natuurlijk! Shifra plaatste laatst een hele mooie DIY van deze cactustuin in een mooie schaal. Dit wil ik deze zomer zeker gaan uitproberen.

Checklist: op vakantie met baby- door Kim
Fedde is dan geen baby meer, maar deze checklijst is ook nog erg handig voor als je een dreumes hebt.

Vlog marathon- door Ilonka en Kim
En wij blijven even bij diezelfde blog. Ilonka, Kim en haar dochtertje Mila zijn met zijn drie├źn op vakantie gegaan naar Salou. Ik ben gek op vakantievlogs, heel leuk om te kijken wanneer je in de zomerstemming wil komen!

Mijn onzekerheden als blogger- door Aranka
Aranka is een van mijn favoriete bloggers. In deze blogpost deelt ze haar onzekerheden als blogger. Een heel mooi, herkenbaar en eerlijk blogartikel!

7 tips voor op Texel- door Dagmar
Texel is denk ik toch echt mijn favoriete vakantiebestemming van Nederland. Wanneer een blogger hier is geweest en over Texel schrijft, pak ik het allerliefste meteen de boot naar dit mooie eiland. In deze blogpost deelt Dagmar haar tips voor Texel.

Mamabloggers geven advies- door Nicole
Nicole vroeg andere mamabloggers om aanstaande moeders advies te geven. Erg leuk om te lezen hoe anderen het moederschap ervaren en welke tips er gegeven worden.

Ik heb mijn baan opgezegd en ga naar Zuid-Afrika- door Aranka
Nog een blogpost van Aranka. Aranka is een tijdje ziek geweest, hierna voelde het voor haar niet meer goed bij haar huidige werkgever aan de slag te gaan. Ze heeft haar baan opgezegd, gaat nu verder met het bloggen en gaat daarnaast ook nog eens naar Zuid-Afrika.

DIY strijkemblemen van Xenos- door Bertine
Een tijdje geleden bestelde ik twee basic jurkjes. Deze heb ik toen opgeleukt met strijkemblemen van Sacha. Inmiddels heeft Xenos er ook een aantal hele leuke. Klik op de blog van Bertine om al deze leuke strijkemblemen van Xenos te bekijken.

 

3 comments

  1. Wat leuk dat je dit deelt. Ik heb ze allemaal nog niet gelezen en ben wel benieuwd naar het artikel over de baan opzeggen om naar Zuid-Afrika te gaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.