FOTODAGBOEK #14

Wat een heerlijk weer deze en vorige week! Ik geniet er zo van dat ik eigenlijk ook niet aan het bloggen toe kom. Ik ben al helemaal in de zomerstemming! Tijdens het schrijven van deze blogpost kwam ik erachter dat ik het laatste deel van onze vakantie naar Ameland nog helemaal niet heb gedeeld. Die houden jullie dus nog tegoed! Eerst tijd voor heel veel foto`s van afgelopen week, de foto`s staan in willekeurige volgorde.

Ik heb nu twee tenten voor Fedde. Een Bumba tent en deze tipi. Hij vind het zo leuk om hier in en mee te spelen. Nu hij steeds wat groter wordt, kan hij natuurlijk ook steeds meer. Hij is alleen nog net te klein om over de vensterbank naar buiten te kunnen kijken. Wat hem dan weer enorm frustreert.
Mijn broertje is geslaagd voor zijn havo diploma. En wat geef je hem dan? Een blikje energy en een frikadellenbroodje! Daarnaast kreeg hij ook nog een giftcard van zijn favoriete kledingwinkel.
Wandelen samen met Fedde tijdens dit mooie weer is zoveel leuker.
Afgelopen zondag was het vaderdag, de dag ervoor ging ik samen met Fedde de stad in om een cadeautje voor Remco uit te zoeken. In de Hema kwam ik uiteindelijk weer veel te veel leuke dingen tegen.
Deze flessen zijn alleen al leuk!
Een zwak voor notitieboekjes, deze zijn van Xenos.
Fedde`s eerste keer kleuren, hij vond het zo leuk!
Vorige week was het de week van de gastouder en kreeg ik zomaar een mooi cadeautje van het gastouderbureau.
Wat Remco allemaal wel niet kreeg voor Vaderdag!
Ik bestelde een cadeau voor iemand bij Yves Rocher. Het was uitverkoop dus ik koos voor mijzelf nog een aantal douchegels uit.
Al weken zoveel zin in sushi en afgelopen week nam Remco het eindelijk weer eens mee.
En zondag lagen wij de hele dag aan het zwembad.
Met dit uitzicht, het ultieme zomergevoel!

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.