Sale shoplog voor Fedde

Wat ben ik toch dol op de uitverkoop! Vooral nu ik moeder ben koop ik extra veel dingen in de sale. Wanneer Fedde bijna aan een nieuwe maat toe is, zorg ik dat ik deze kleren allemaal al in huis heb. Hij draagt nu nog wel een tijdje maat 86. Ik schat dat hij rond oktober toe is aan de volgende maat, maatje 92. En jeetje, die kleren zijn al groot! Officieel kan ik dan ook niet meer op de baby afdeling winkelen en hoort maat 92 bij de peuterafdeling. Iets wat toch wel even een grote stap is. Oktober is het natuurlijk al een stuk kouder dan nu. Voor de herfst en winter kocht ik een aantal spijkerbroekjes, wel die met elastiek in de middel. Die strakke spijkerbroekjes lijken mij niet echt comfortabel voor kleine kinderen die veel bewegen en nog zo klein zijn. Tijdens de uitverkoop van Zara deed ik ook een kleine bestelling. Meestal vind ik de kleren allemaal erg leuk, maar dit keer viel het mij iets tegen. Ik bestelde er o.a. een broekje die wat klein uitviel, vanmiddag ga ik hem terugbrengen en kijken of ze nog iets anders in de winkel hebben hangen. Als laatste kocht ik ook nog een aantal leuke shirtjes. Deze zijn geschikt onder een lekker warm vest. Kijk mee naar alle aankopen voor Fedde. In de afgelopen tijd heb ik ook een aantal nieuwe dingen voor mijzelf besteld, deze shoplog komt binnen een paar dagen online.

Alle aankopen voor Fedde.
Drie spijkerbroekjes voor Fedde. Hij draagt nu altijd van die joggingbroekjes met een leuke print of in een kleurtje, maar die kun je niet met alles combineren. Spijkerbroekjes wel! De linker is van Primark, de andere twee komen van H&M.
Een paar stoere shirtjes. De eerste komt uit de uitverkoop van Zara. de tweede is van Primark en de laatste uit de uitverkoop van Takko.
En nog twee truien voor ons kleine boefje. De linker kocht ik bij H&M en de rechter komt ook uit de uitverkoop van Zara.

 

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.