Herfstaankopen midden in de zomer

Dankzij deze regenachtige dagen heb ik helemaal zin om lekkere warme vesten, enkellaarsjes en andere herfstige dingen te gaan shoppen. Het is wel warm, maar verder lijkt het net alsof wij midden in de herfst zitten. In deze shoplog dus geen zomerse jurkjes, maar meer dingen die geschikt zijn voor na de zomer. Mits het ├╝berhaupt nog mooi weer wordt. De schoenen en de tas die je hieronder ziet heb ik laatst bij Primark gekocht. Ik hou echt van zulk soort grote tassen, al helemaal wanneer ze een bloemenprint hebben. Dit model schoenen vind ik ook altijd zo lekker lopen. Daarnaast kocht ik ook nog twee jurkjes van Forever 21 in een hele leuke print. Ik had ze al op de wishlist van mei gezet, het duurde alleen een tijdje voordat ze in de Europese webshop verkrijgbaar waren. Ik ben nu bezig met mijn wishlist voor juli en kan al wel verklappen dat er een lekker dik babyblauw vest op staat. Afgelopen week zag ik iemand lopen in een zwart jurkje, zwarte enkellaarsjes, een dunne panty en dik gebreid blauw vest. Het stond zo mooi bij elkaar dat ik nu ook een vest in deze kleur wil. Wat voor leuks heb jij afgelopen tijd gekocht?

2 reacties

  1. Leuke items! Ik heb gister bij Primark nog met soortgelijke laarsjes in mijn handen gestaan, maar niet gekocht.
    Enkel een paar sneakers van 3 euro. Haha.
    Maar net wel een bestelling gedaan bij H&M, want sale en extra korting en gratis verzending kon ik niet weerstaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.