Favoriete curvy bloggers

Lange tijd niet gezien! Mijn blog had een soort van zomervakantie. Lange tijd had ik geen zin en inspiratie om te gaan bloggen. Gisteravond toen Fedde op bed lag zat ik wat muziek te luisteren en filmpjes te bekijken en plots was het daar weer! De zin en inspiratie om te bloggen! EINDELIJK!! Ik dacht lange tijd weer na over stoppen met bloggen, maar kon de knoop maar niet doorhakken. Op een of andere manier kan ik niet zonder het bloggen. Om te beginnen wil ik mijn favoriete bloggers/instagram accounts met jullie delen. Deze onderstaande bloggers zijn allemaal fashion bloggers. Zoals jullie weten ben ik dol op mode en jurkjes. Ik vind het dan ook leuk om inspiratie op te doen via instagram. Binnenkort wil ik zelf ook weer af en toe een outfit op mijn blog gaan plaatsen. Omdat ik mijzelf het meest kan identificeren met de curvy bloggers, staan deze ook alleen maar in het lijstje. Om deze blogpost af te trappen beginnen wij met mijn favoriete Nederlandse curvy blogger Margo. Welke curvy blogger is jouw favoriet?

@CodeCurcy@Dschulii


@Thebiggerblog
@Unwrittenchloe

@thecurvychapter

@Leamaass
@Ote_M

 

9 comments

  1. Wat een eer om tussen deze mooie dames te mogen staan.
    Ik zie ook een aantal nieuwe inspiratie bronnen. Super tof!

    Liefde voor jouw,
    kus Saskia

  2. Wat fijn dat je de zin & inspiratie om te bloggen weer terug hebt gevonden! Ik had ook een mega inspiratieloze (en druk met andere dingen) tijd, maar ook ik ben weer helemaal terug. Ik ken nog geen één van deze dames, dus ik ga zeker eens een kijkje nemen 🙂

  3. Lieve Tineke, wat leuk om te horen dat je het weer oppakt! En wat voel ik me vereerd om dit lijstje te staan zeg. Zitten ook wat nieuwe dames voor mij bij, weer inspiratie. Dankjewel, liefs Josine

  4. Dit is zo leuk en lief Tineke! Ik kende een hoop van deze dames nog niet, ik ga gelijk even volgen! Superleuk dat het toch weer begon te borrelen. Bloggen is eigenlijk niet te missen toch! 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.