Favoriete curvy bloggers

Lange tijd niet gezien! Mijn blog had een soort van zomervakantie. Lange tijd had ik geen zin en inspiratie om te gaan bloggen. Gisteravond toen Fedde op bed lag zat ik wat muziek te luisteren en filmpjes te bekijken en plots was het daar weer! De zin en inspiratie om te bloggen! EINDELIJK!! Ik dacht lange tijd weer na over stoppen met bloggen, maar kon de knoop maar niet doorhakken. Op een of andere manier kan ik niet zonder het bloggen. Om te beginnen wil ik mijn favoriete bloggers/instagram accounts met jullie delen. Deze onderstaande bloggers zijn allemaal fashion bloggers. Zoals jullie weten ben ik dol op mode en jurkjes. Ik vind het dan ook leuk om inspiratie op te doen via instagram. Binnenkort wil ik zelf ook weer af en toe een outfit op mijn blog gaan plaatsen. Omdat ik mijzelf het meest kan identificeren met de curvy bloggers, staan deze ook alleen maar in het lijstje. Om deze blogpost af te trappen beginnen wij met mijn favoriete Nederlandse curvy blogger Margo. Welke curvy blogger is jouw favoriet?

@CodeCurcy@Dschulii


@Thebiggerblog
@Unwrittenchloe

@thecurvychapter

@Leamaass
@Ote_M

 

Advertenties

9 comments

 1. Wat een eer om tussen deze mooie dames te mogen staan.
  Ik zie ook een aantal nieuwe inspiratie bronnen. Super tof!

  Liefde voor jouw,
  kus Saskia

  Like

 2. Wat fijn dat je de zin & inspiratie om te bloggen weer terug hebt gevonden! Ik had ook een mega inspiratieloze (en druk met andere dingen) tijd, maar ook ik ben weer helemaal terug. Ik ken nog geen één van deze dames, dus ik ga zeker eens een kijkje nemen 🙂

  Like

 3. Lieve Tineke, wat leuk om te horen dat je het weer oppakt! En wat voel ik me vereerd om dit lijstje te staan zeg. Zitten ook wat nieuwe dames voor mij bij, weer inspiratie. Dankjewel, liefs Josine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.