Wishlist van augustus

Dit is een van mijn favoriete blogposts om te schrijven. Ongegeneerd je wishlist delen! En het lukt mij zelfs om iedere maand een compleet nieuwe wishlist samen te stellen. Meestal kan ik iedere maand wel een of twee dingen van de wishlist afstrepen, vaak de dingen die ik het allerleukste vind. Alleen wordt dat in augustus een beetje moeilijk. Wie mij op instagram volgt heeft vast gezien dat een van onze katten ziek is. Na een nachtje bij de dierenarts ging het wel iets beter met onze kat Kiara, maar ze is nog lang niet de oude. Ik hoop heel erg dat ze er snel weer bovenop komt. Er is iets met haar lever waardoor ze erg geel en vermagerd is. Kiara is slechts 3 jaar, nog veel te jong om afscheid van haar te moeten nemen. Wij kunnen ook nog lang niet zonder haar, maar het ging wel even echt heel slecht met haar. Dat bezoekje aan de dierenarts kostte ons een groot gedeelte van de spaarrekening, en was wel even slikken! Komende tijd maar wat zuinig aan dus.. Voor de winter begint hoop ik nog een babyblauw vest te kunnen vinden, deze verkopen ze nu nog nergens. Naast het vest ben ik ook helemaal verliefd op deze bloemenblazer van Zara. Hij is alleen iets te duur en ik zit precies tussen twee maten in. De rest van de wishlist kun je hieronder bekijken, de linkjes staan onderaan deze blogpost vermeld. Wat staat er momenteel op jouw wishlist?
Een rugzak voor Fedde/  Jurkjes van MS mode / Shirt met tijgers voor Fedde/ Skater dress met bloemen van Boohoo/ Sandalen van Bristol / Pyjama met kattenprint van Dorothy Perkins/ Fotolijsten van Hema /

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.