Aankopen van augustus 

Op 28 juni plaatste ik voor het laatst een shoplog voor Fedde. Dit waren allemaal dingen die ik in de uitverkoop had besteld. Ik dacht dat ik sinds toen niet zoveel meer had gekocht, maar het was toch meer dan ik had gedacht. Zoveel dat ik er een nieuwe shoplog/blogpost van kon maken. Al zijn er ook een aantal dingen die ik 6 weken geleden al heb gekocht, maar nog niet heb laten zien door mijn blogdipje. De zoektocht naar een nieuw badpak was erg lastig, ik heb voor deze denk ik wel 30 badpakken en tankini`s gepast. Hij was wel wat over mijn budget en zo gek ben ik nou ook weer niet op dierenprintjes, maar er was eindelijk eens een die goed zat. Ik ben sowieso blij met alle aankopen, alleen de schoenen waren echt een koopje. Het paar wat ik een hele tijd geleden kocht bij Primark is eigenlijk een kopie van deze van Anna Field. Het oude paar draag ik bijna dagelijks en is inmiddels behoorlijk versleten. Heb jij deze maand nog leuke dingen gekocht?

Het badpak was mij eigenlijk iets te duur. Diegene die ik hiervoor had kon echt niet meer. Wij gaan regelmatig te zwemmen met Fedde en ik had dus dringend een nieuwe nodig. Hopelijk kan ik met dit badpak weer een hele tijd vooruit.
Dit paar enkellaarsjes kocht ik voor slechts 9 euro. Ik kan ze helaas nergens terug vinden op de site en denk dat deze schoenen inmiddels uitverkocht zijn.
Dit model vest vind ik altijd zo lekker zitten. Grijs past bijna overal bij. Het vest is van Jacqueline de Yong.
Met dit jurkje was het een beetje gokken. Ik kocht hem tweedehands via United wardrobe, maar oorspronkelijk is hij van de Forever 21 plus size collectie. Wel een maatje groter dan mijn eigen maat, maar volgens de verkoper viel die nogal klein. Deze jurk zien jullie binnenkort terug in een outfit op mijn blog.
Alsof Fedde niet al genoeg kleren heeft! De trui is voor de herfst en komt van H&M. Ik ben dol op streepjes en dino of dierenprintjes voor Fedde, deze shirtjes (het was een set) van Next Direct vind ik dan ook helemaal geweldig.
De twee leggings zijn een set van H&M, ik vond die met de auto`s vooral heel mooi. Ik denk niet dat ik hem naar buiten laat gaan in de leggings, maar het is voor de winter misschien wel handig onder een broek of gewoon voor op een luie zondag. In de winter zijn er altijd weinig zwemkleren verkrijgbaar en gaan we regelmatig naar het zwembad. Ik gok dat hij in oktober weer een maatje groter nodig heeft. Vandaar dat ik alvast een nieuwe zwembroek voor hem heb besteld.

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.