Inspiratie: Leuke comfy outfits

Naast mamablogs en lifestyleblogs ben ik ook dol op het volgen van modeblogs. Ik vind het alleen lastig om echt leuke blogs te vinden in deze categorie. Voor mij is het namelijk belangrijk dat ik inspiratie kan halen uit zo`n blog. Ik vind een blog pas echt leuk als de blogger in kwestie outfits laat zien die ikzelf ook zou kunnen dragen. Ik hou van comfy outfits en draag dan het liefste gewoon een jurkje, vest en enkellaarsjes. Toch heb ik het idee dat mijn outfits bij lange na niet in de buurt komen van de outfits van de vrouwen waar ik het over heb. Ook lastig natuurlijk, je bekijkt jezelf namelijk veel kritischer dan anderen. Ik vraag mij al tijden af wat het geheim is van outfits die erg mooi zijn, maar ook lekker comfortabel zijn. Soms zie ik vrouwen in de stad lopen die er geweldig uit zien en tegelijkertijd weinig moeite in hun outfit hebben gestoken. Tenminste daar ga ik altijd vanuit. Ik denk dat het ook veel heeft te maken met uitstraling, dat je je lekker voelt in je outfit en een goed humeur hebt. Met comfortabele outfits bedoel ik trouwens draagbare outfits. Outfits die ik zelf zou kunnen dragen zonder al te veel extra`s. Ik vind fashionblogs geweldig om te volgen, maar outfits met veren, torenhoge hakken, croptops, leer pailletten en ontzettend veel accessoires zijn gewoon niet handig voor een normale dag. Wat is jouw tip voor een mooie comfortabele outfit?

BronBron

BronBron

BronBron

Bron / BronBronBron

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s