Alles met dino`s

Jullie weten hoe gek ik ben op bloemenprintjes. Voor Fedde heb ik ook een favoriet printje! Naast streepjes vind ik alles met dinosaurussen helemaal geweldig voor hem. Ik hoop echt dat het een stoer jongetje wordt die gek is op alles met dino`s en auto`s. De maten van de kledingstukken uit de collages variëren van 3 tot 9 jaar. Grote jongens kunnen voor een stoere dinosaurus print ook terecht bij H&M, C&A en Next Direct. Tegenwoordig is gender neutral opvoeden een dingetje. Bij deze manier van opvoeden maak je geen onderscheid in het geslacht van je kind. Jouw kind mag bijvoorbeeld met meisjesdingen en jongensdingen spelen. Als Fedde later aangeeft met een pop te willen spelen mag dit heus wel, maar verder heb ik hier niet zoveel mee. H&M dacht daar anders over. In hun collectie hebben ze een eenhoorn en een dinosaurus plakbandhouder. Er is alleen een maar. De eenhoorn is zilver en de dinosaurus roze. Heb jij ook een zwak voor een bepaald printje of thema voor je kind? Zo ja, welke?


Sokken / Set van petten / Bruin shirt / Set met 3 shirts / Set met 2 shirts
Groen shirt
/ Tweede groene shirt/ Plakbandhouder / Geel shirt / Grijs shirt / Broek

Verkleedstaart / Knutselset Dino`s / Playmobil / Boek Zo voelt een dinosaurus / Zandvormen/  Muurstickers /

Encyclopedie / Weetjeskwartet / Kleurboek met stickers / Memory / Dino ei / Ministeck / Verkleedset /

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s