Plog: Middag naar Aqua Zoo

Normaal gesproken is Remco altijd vrij op maandag, maar in de zomerperiode kan hij op maandag altijd extra werken. Dit keer had hij eindelijk weer eens vrij en besloten wij om iets leuks te gaan doen met zijn drieën. Wanneer het slecht weer zou zijn werd het een middag naar Monkey Town en anders Aqua Zoo. Gelukkig was het heerlijk zonnig weer en hebben wij een hele leuke gezellige middag gehad bij Aqua Zoo. In de ochtend was het erg druk, even opruimen, douchen, boodschappen doen en hierna zo snel mogelijk naar de dierentuin. Fedde was hartstikke moe toen wij thuiskwamen en is na het avondeten snel op bed gegaan. Hierna heb ik nog een aantal vlogs gekeken en vond ik een heel leuk mailtje in mijn inbox.] Klaar voor een middag Aqua Zoo. Wij hadden broodjes en drinken gehaald en besloten om eerst te gaan picknicken bij een speeltuin. Eerste stop bij de krokodillen. Dit verblijf werd net een paar dagen na ons vorige bezoek aan Aqua Zoo geopend en hadden we dus nog niet eerder bekeken. Eindelijk een ringstaartmaki gespot. Op Facebook komen er wel eens foto`s voorbij dat deze aapjes gewoon naar je toe komen en zelfs bovenop kinderwagens klimmen. Hopelijk mogen wij dit ook nog eens meemaken.

En de grote favoriet van Fedde. Vlak hierna was het voedertijd. Nog een koekje en wat drinken en weer op naar huis. Fedde op bed en snel achter mijn laptop, er stonden namelijk nog een hele hoop vlogs in mijn ‘later bekijken’ lijstje. Na alle vlogs te hebben bekeken vond ik wel een hele leuke mail in mijn inbox. Dit sloot de dag perfect af.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.