Wij zijn verhuisd!

Inmiddels wonen wij alweer twee weken in ons nieuwe huis. Achteraf is het allemaal erg snel gegaan, maar wat heb ik hier naar uitgekeken! Sinds wij met zijn drieën zijn, mis ik het hebben van een tuin enorm. In ons vorige appartement moesten we altijd met Fedde, buggy en tassen een aantal trappen op en af. Hierdoor ging ik achteraf veel minder vaak naar buiten dan ik eigenlijk had gewild. Wegdromen bij al die huisjes die op Funda stonden was dan ook iets wat ik regelmatig deed. Toen ik weer in verwachting raakte van onze tweede waren wij ook serieus om ons heen aan het kijken voor een huis. Dat wij al zouden verhuizen ruim voor de baby werd geboren had ik absoluut niet verwacht. De allereerste week in ons nieuwe huis voelde net als vakantie, wat een vooruitgang! Van een oude keuken en badkamer naar een badkamer die helemaal is opgeknapt naar onze smaak. De keuken heeft een andere kleur gekregen en we hebben een oven en een vaatwasser. Wij hebben heel veel hulp van familie en vrienden gehad en hier ben ik heel erg dankbaar voor. Het huis is nu helemaal klaar (op de babykamer na). Deze lente moet de tuin nog worden aangepakt, kunnen wij hopelijk ergens een leuke tuinset op de kop tikken en willen wij kijken voor een barbecue. Hieronder nog een aantal foto’s van ons huis. Het is misschien niet een huis a la Pinterest, maar Fedde heeft genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen en het is het gezellige knusse huisje waar ik altijd al van droomde. Ik kijk nu al uit naar de lente en zomer in ons nieuwe huis. Heerlijk in de tuin kunnen zitten, eindelijk met zijn vieren zijn en genieten van alle mooie zomerse dagen.

De voorkant van ons huis en een gedeelte van de woonkamer.

Hierboven zie je onze slaapkamer en op de onderste foto’s kunnen jullie Fedde’s slaapkamer bewonderen.

De badkamer voor en na! Wat een verbetering, zo blij mee!

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.