Lijstjes voor 2018

In mijn notitieboekjes kun je op iedere bladzijde wel een lijstje vinden. Van dingen die ik moet halen tot dingen die ik absoluut niet moet vergeten, alles schrijf ik op! Nu ik mijn blog weer heb opgepakt, besloot ik om de lijstjes voor 2018 te delen in een blogpost.Waar ik het meest naar uitkijk in 2018..

 • Vast niet heel verrassend, de geboorte van onze dochter! Ik ben zo benieuwd hoe Fedde op haar gaat reageren, hoe ze eruit ziet en hoe de eerste ontmoeting gaat verlopen.
 • Deze lente en zomer! Sowieso geniet ik altijd erg van deze seizoenen, maar nu hebben we gewoon een tuin!
 • De kaartjes voor de negenmaandenbeurs zijn al een hele poos geleden besteld. Vorig jaar zijn we er voor het eerst geweest en dat was al een groot succes! Ik kijk er erg naar uit om nog wat laatste dingen uit te zoeken, inspiratie op te doen voor een geboortekaartje en er een gezellige dag van te maken.
 • Alle feestdagen van 2018 die wij straks met zijn vieren gaan beleven.
 • Leeuwarden is dit jaar culturele hoofdstad. Het hele jaar door zijn er altijd leuke evenementen te bezoeken. Het Fries straatfestival sla ik bijvoorbeeld nooit over. Alleen hoop ik dat ze dit jaar nóg iets meer gaan uitpakken.

 

Wishlist voor 2018

 • Opknapbeurt voor de tuin
 • Nieuw zomerjurkje (voor als ik straks ben bevallen
 • Loungeset of een tuinset
 • Teenslippers
 • Een mooie canvas voor boven de bank. Deze haal ik pas zodra de baby is geboren. Het lijkt me erg bijzonder om een foto van Fedde samen met zijn zusje op canvas te laten drukken.

 

Dingen die ik niet moet vergeten in 2018

 • Fedde is al bijna 2 jaar en ik moet nog steeds een fotoboek maken voor hem.
 • En alle filmpjes van hem op een dvd of USB stick zetten.
 • Vaker naar buiten gaan!
 • Meer foto’s maken voor ‘later’.
 • Gezonder eten en meer water/thee drinken.

 

Favoriete aankopen van 2018 (tot nu toe)

 • Al die schattige babyjurkjes
 • Onze vaatwasser
 • Kruimeldief (echt, zo’n ding is handig met kleine kinderen en huisdieren!)
 • Mijn warme vesten van Miss Etam in allerlei leuke kleuren die ik heel goedkoop scoorde tijdens een 2+1 gratis actie en een kortingscode
 • De muurstickers van graafmachines en andere voertuigen voor Fedde’s slaapkamer. Die eerste reactie van hem toen hij voor het eerst zijn nieuwe slaapkamer bekeek was echt onbetaalbaar.

Wat staat er op jouw lijst voor 2018?

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.