Nieuw van Action en Kwantum

Eigenlijk hebben wij voor de verhuizing weinig tot geen nieuwe dingen gekocht voor het huis. En dan heb ik het vooral over meubels en andere interieur dingen. Alles wat wij hadden, is verhuisd naar het nieuwe huis en kan nog wel even mee. Toch vond ik het leuk om een aantal nieuwe dingen te halen voor het nieuwe huis. Action is een leuke winkel om af en toe binnen te lopen. Ik volg de Action fan pagina op Facebook en zie er regelmatig hele leuke hebbedingen voorbijkomen. Zo verkochten ze laatst een letterbord voor slechts twee a drie euro. Helaas had ik pech en waren ze in geen van de filialen in Leeuwarden nog verkrijgbaar. Vriendin Anouk werkt bij Kwantum en appte dat ze daar ook verkrijgbaar waren in verschillende kleuren. Wel iets duurder, maar dan heb je wel een groter letterbord en meer letters. Van Action heb ik wel iets anders wat nieuw is en het letterbord was ook niet het enige wat ik meenam van Kwantum.

Deze posterset heb ik laten liggen, maar er zaten wel hele leuke posters tussen.

Het rek is van Action en kost geloof ik ook rond de twee/drie euro. De veertjes, kaartjes en fotolijsten heb ik al eerder gekocht bij andere winkels.

En dan heb je eindelijk een letterbord en weet je geen tekst voor erop. Ik kreeg de tip om even op Pinterest te kijken. De meeste quotes vond ik wat afgezaagd, maar na lang nadenken koos ik voor een zinnetje uit een van mijn favoriete kinderboeken. Deze past natuurlijk erg goed bij mij en mijn blog. Naast het letterbord vond ik ook nog iets leuks in de uitverkoop. Zoals jullie weten ben ik dol op bloemenprintjes, ik kon deze niet laten liggen.

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.