Weekend vol leuke dingen!

Volgende week wonen wij hier alweer bijna een maand! Ieder weekend is tot nu toe echt voorbij gevlogen. Er moeten steeds nog wat dingen gehaald worden voor het nieuwe huis, de baby of de babykamer. Dit weekend stonden er ook een aantal andere leuke dingen te gebeuren.

Vrijdag

Vrijdag begint mijn weekend altijd! Deze dag was nog redelijk rustig vergeleken met de rest van de dagen. Fedde en ik deden lekker rustig aan, ik maakte het huis schoon en wij hebben er een gezellige dag van gemaakt. Aan het einde van de middag deden we boodschappen en reden wij langs Zeeman. Mochten jullie zwanger zijn of nog een kleine baby hebben, ga dan zeker even langs de dichtstbijzijnde Zeeman. Ze hebben een nieuwe Babyfolder/collectie en er staat zoveel leuks in. In de allerkleinste maatjes had ik nog niet zoveel kleren, ze groeien er zo snel uit dus ik wilde er ook niet teveel aan besteden. De kledingstukken die ik het allerliefste wilde halen waren er nog niet en heb ik dus online besteld. Zodra dit binnen is komt er vast en zeker een grote baby shoplog op mijn blog.

Zaterdag

Een drukke dag vol plannen! Eerst kwam vriendin Miranda langs om ons nieuwe huis te bewonderen, ’s middags haalden we twee Duplo graafmachines op die wij voor een klein bedrag over mochten nemen via Marktplaats, deden wij nog wat boodschappen en kwamen mijn schoonouders bij ons eten. Het weekend ervoor kochten wij trouwens de oude Toet toet bouwplaats tweedehands. Hier heeft Fedde ook al heel veel speelplezier van gehad. In de avond zijn Remco en ik met zijn tweeën naar de bioscoop geweest en pasten mijn schoonouders op Fedde. De film die wij hebben gezien (the Commuter) was erg spannend, maar wel een klein beetje voorspelbaar.

Zondag

Alweer de laatste dag van het weekend! Fedde sliep vandaag uit tot 9 uur(!!), de dag begon dus iets later dan normaal. Mijn ouders en broertjes kwamen langs. Omdat wij eigenlijk de dag ervoor uit eten wilden en hierna naar de film, maar dit qua tijden niet uitkwam, zijn we vandaag sushi gaan eten bij Tao in Leeuwarden. Dit weekend was geloof ik de eerste keer dat we weer eens met zijn tweeën een avondje weg zijn geweest.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.