Project tuin

De beloofde blogpost van zondag is niet online gekomen, deze is dus extra! Bloggen via de telefoon is te doen, alleen via de laptop is het toch net iets gemakkelijker. Onze laptop is een hele tijd stuk geweest, maar dankzij een handige vriend is hij weer gemaakt. Inmiddels is alles in ons nieuwe huis zo goed als klaar, op de babykamer na dan! Tijd om over de tuin na te denken. Ik sta regelmatig voor het raam weg te dromen bij onze tuin. Het is en wordt waarschijnlijk niet de meest spectaculaire tuin, maar wij hebben nu gewoon eindelijk een eentje. Na al die jaren op een flat heb ik een tuin toch wel het allermeeste gemist, gewoon zomers lekker buiten kunnen zijn. Fedde is tot nu toe dol op buiten spelen en gaat het straks vast ook geweldig vinden om veel in onze tuin te kunnen spelen.

1. Tractor met aanhanger € 39,99  2. Graafmachine € 9,95   3. Groene kruiwagen  € 8,994. Kleine bezem € 4,99  5. Ringwerpspel € 4,99  6. Watertafel € 49,99

De plannen
De tuin is voor een groot gedeelte betegeld. De planten die erin zitten halen wij eruit zodra het mooier weer wordt, hierna komen er in dit gedeelte ook tegels. Hoe wij alles precies in gaan delen zijn we nog niet over uit. Wanneer alle planten uit de tuin worden gehaald is er overal steen, de muren om onze tuin heen, het hok en op de grond. Wij willen wel wat planten in de tuin houden, maar weten gewoon nog niet precies wat. Het wordt vast iets wat weinig onderhoud kost en kindvriendelijk is, hele groene vingers hebben we namelijk niet. De tuinset is al wel besteld. In het voorjaar en in de zomer heb ik zwangerschapsverlof. Van lekker lunchen in de tuin tot gezellige barbecue`s met de buren, er zijn al meerdere plannen gemaakt. Op 14 april is Fedde jarig en krijgt hij van ons een aantal leuke dingen om mee buiten te gaan spelen. Ik hoef jullie vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is voor kinderen om regelmatig buiten te gaan spelen. Een watertafel staat sowieso op het lijstje voor zijn verjaardag. Van mij mag de lente snel van start gaan, het lijkt mij heerlijk om veel tijd buiten door te kunnen brengen. Met welk buitenspeelgoed speelt jouw kind/peuter graag? En heb je nog aanraders die nog niet op de lijst hierboven staan?

2 reacties

  1. Wij kochten op een gegeven moment een speelhuisje, dit was echt een succes! Met glijbaantje, trap, maar ook klimgreepjes, echt helemaal leuk. Leuke ideeen heb je om cadeau te geven aan jullie zoontje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.