Favoriete baby aankopen tot nu toe

Het plan was om vandaag een hele grote baby shoplog te plaatsen. Ik had verwacht dat deze vol zou staan met allerlei aankopen van Zeeman, ik was namelijk erg enthousiast over de nieuwste folder vol met nieuwe babykleren. Helaas heb ik niet alle dingen kunnen halen die ik wilde. Of ik het nu ben misgelopen of dat nog steeds niet alles in de winkel hangt weet ik niet. Al denk ik het laatste, de afgelopen twee weken ben ik namelijk regelmatig langs de twee dichtstbijzijnde Zeeman filialen geweest. In plaats van deze shoplog deel ik dan maar mijn favoriete baby aankopen tot nu toe. Er hangen nu al heel veel jurkjes in de kledingkast van onze dochter. Al wil ik er ook weer niet al teveel gaan halen. In de periode dat ze gaan rollen, kruipen en leren lopen is een jurkje helaas niet het meest ideale kledingstuk voor en baby. Ik heb heel lang geprobeerd om niet teveel te gaan kopen en bestellen voor onze dochter, maar door de uitverkoop heb ik toch flink wat dingen gehaald. De aankopen hieronder zijn absoluut favoriet:

Ik vind Lief! zo’n mooi merk. De luiertas van Fedde gebruik ik nog steeds, maar is wel flink stuk aan het gaan. Eens in de zoveel tijd heeft Lief! een speciale lijn voor Kruidvat. Deze is nog steeds op voorraad en bestel je hier.

Via Instagram kwam ik een hele mooie zachte pop tegen voor onze dochter. Toen ik via Google ging zoeken waar ze deze verkochten, schrok ik erg van de prijs. Gemiddeld kost zo`n pop al snel 20 tot 40 euro, persoonlijk vind ik dat een beetje duur voor een knuffel. Via Wish vond ik exact dezelfde, alleen dan voor iets van 6 euro (inclusief verzendkosten).

Daar zijn ze al! De favoriete jurkjes voor de baby! Het roze jurkje is van Zeeman (klik hier voor de link), net als beide leggings. En het andere jurkje bestelde ik bij C&A. Beide jurkjes zijn maat 56. Mocht het een grote baby worden, dan wordt het jurkje met de strepen sowieso haar eerste pakje.
Tijdens de sale van C&A heb ik ook meerdere dingen gekocht. Deze twee jurkjes waren een paar euro per stuk en vond ik te leuk om te laten liggen.


10 comments

  1. Wauw, wat een superleuke en schattige jurkjes en andere kleding heb je gekocht voor jullie meisje! Ik vind vooral dat jurkje met hartjes van C&A erg leuk. Stiekem lijkt het me geweldig om ooit een dochter te krijgen, al is het alleen al om dit soort kleding voor haar te kopen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s