Wishlist voor mijn 26ste verjaardag

Een blogpost schrijven vind ik altijd erg leuk om te doen, het schrijven over persoonlijke dingen en het maken van een wishlist zijn toch wel favoriet. Het verbaasde mij dan ook dat ik vorig jaar niet eens een wishlist heb gemaakt voor mijn verjaardag. Al duurt het nog wel een aantal weken, ik mag er nu al graag over nadenken. Wie wordt er nu niet blij van het hebben/wensen en krijgen van mooie spullen? Al zie ik wel een kleine verandering in mijn verjaardag wishlist door de jaren heen. Een aantal jaren geleden vroeg ik vooral bodylotion, parfum, kettingen, ringen, tassen, geurkaarsen en leuke boeken. Nog steeds dingen die ik erg leuk vind, maar niet zo vaak meer gebruik. Mijn wishlist van dit jaar is denk ik erg praktisch. Ik kan namelijk nog wel wat kleding gebruiken. Al is het nog wel even afwachten wat voor maat ik staks heb na de bevalling, natuurlijk hoop ik snel weer in mijn oude kleding te passen. Naast kleren zijn er ook nog een aantal dingen die ik graag zou willen hebben voor in huis. Een grote spiegel bijvoorbeeld, zodat je even snel kunt kijken hoe een bepaald kledingstuk staat. Bekijk hieronder mijn wishlist voor mijn 26ste verjaardag.

Stippenblazer van We / Leuke spiegel Pyjama / Badjas / prikbord / Cd speler 

Leuke kaarten voor in het kaartenrek/  Jurk Forever 21 (deze is nog niet beschikbaar op de Europese webshop)

 

 

3 comments

  1. Zulke lijstjes maken doe ik ook het liefst op mijn blog 🙂 En inderdaad… een grote spiegel is echt wel handig. Ik ben daar ook een tijdje naar op zoek geweest en ben blij dat ik dat nu in huis heb. Naar een badjas ben ik wél nog steeds op zoek. Leuke wishlist!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s