Wishlist vol leuke voorleesboeken

Sinds een dikke week slaapt Fedde in zijn ‘grote jongensbed’ en heeft hij een nieuw slaapritueel. Voorheen had Fedde nooit geduld voor boekjes en wilde hij deze altijd zelf lezen. Ik mocht mij er dan ook helemaal niet mee bemoeien. Behalve als het om van die zoekboeken gaat, die pakt Fedde nog steeds regelmatig uit de kast trouwens. Hij geniet er nu helemaal van om samen een boekje te gaan lezen en ik vind het ook hartstikke leuk en gezellig. Ik probeer dan ook een paar momentjes per dag te zoeken waarop wij samen even gezellig een boekje kunnen lezen. Ik ben zelf altijd al gek geweest op lezen, hopelijk wordt Fedde later ook net zo’n boekenwurm. Hij heeft al flink wat boeken in zijn kast staan, de boeken op de onderstaande foto zijn momenteel favoriet bij hem. Vooral van Dikkie Dik kan hij geen genoeg krijgen. Het boekje van de Krokodil is ook een dikke aanrader. In de wishlist onderaan deze blogpost staan een hele hoop klassiekers. Deze titel hebben ze dan ook dubbel en dwars verdient, het zijn ook gewoon hele leuke boeken. Mochten jullie nog leuke tips hebben wat voorleesboeken betreft, laat het dan zeker achter in een reactie. Kom vooral met tips voor een leuk voorleesboek over brandweerauto`s, hier is Fedde momenteel helemaal weg van. Welke van de onderstaande boeken kende jij nog niet? 1. Wie heeft er op mijn kop gepoept? 2. Raad eens hoeveel ik van je hou 3. De mooiste vis van de zee 4. Weltrusten kleine beer 5. De poepfabriek 6. Wij gaan op berenjacht 7. Slaap maar fijn, bouwterrein 8. Waar is Dribbel?

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.