Foto`s van afgelopen week

De herfstvakantie is aangebroken! Ik heb nog geen schoolgaande kinderen, maar ben komende week wel vrij. Extra veel tijd om met de kinderen door te brengen, weer eens een blogpost te gaan schrijven, proberen om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en een flinke opruimbeurt te houden. Ik heb totaal geen moeite om dingen weg te gooien, maar wanneer je (kleine) kinderen hebt zijn er gewoon zoveel spullen nodig. De hoogste tijd om alles eens uit te gaan zoeken en misschien waag ik wel een poging tot minimalisen. Dit zie je zeker in het fotoverslag van volgende week, eerst naar het verslag van afgelopen week. Deze zit namelijk vol hoogtepunten! Zo werd mijn moeder 50 en hebben wij van de laatste zomerse dagen genoten. De foto`s staan in willekeurige volgorde.

Fedde eet wel fruit, maar dan moeten we wel net het fruit in huis hebben waar hij op dat moment zin in heeft πŸ˜› Ik heb zat leuke prikkertjes in huis om het fruit mee te versieren. Meestal werkt dit en eet hij uiteindelijk toch zijn fruit. Ditmaal besloot ik dino’s van zijn appels te maken met de bakvormpjes die ik een hele poos geleden bestelde via Wish.
Zijn er meer kinderen die dit doen? Regelmatig klimt Fedde op de stofzuiger wanneer ik ga stofzuigen. Niet echt handig natuurlijk, maar vaak heeft hij de grootste lol!
Ik probeerde weer eens een leuke foto van Fedde en Yenthe samen te maken. Dit is de beste foto en dat zegt helaas genoeg. Ik deelde hem via Instagram met de tekst ‘Charlie bit me’. De meesten van jullie weten dan vast wel aan welk filmpje mij dit doet denken. πŸ˜‰
Een foto van Yenthe wilde dan wel weer lukken.
Ze zijn zo lief samen! Fedde brengt regelmatig speelgoed naar zijn kleine zusje. Als dank krijgt hij dan een hele grote glimlach van haar. Soms gaan ze ook even samen knuffelen. Echte smeltmomentjes!
Mijn favoriete speeltuin om naartoe te gaan met Fedde. Deze speeltuin is behoorlijk groot en ligt in Vossenparkwijk (Leeuwarden) bij het wijkgebouw de Toekomst.
Wij waren lang niet de enige die op dit idee waren gekomen. Fedde vond de speeltuin geweldig, maar al die andere kinderen om mee te spelen waren minstens net zo leuk!
Kiekeboe! Dit lieve meisje was natuurlijk ook mee.
Wij hebben geen intertoys speelboek gekregen, dus heb ik hem zelf maar opgehaald. Fedde is blijkbaar niet zo`n kind die hem van voor naar achter doorbladert. Ik moet elke keer deze pagina voor hem ervoor doen, kleine Paw Patrol fan!
Yenthe is al een tijdje overal op aan het bijten en kwijlt steeds meer. Ik dacht meteen aan doorkomende tandjes! Wanneer kregen jouw kinderen hun eerste tand?
Bij Jumbo kreeg je vorige week een voorleesboek gratis bij twee actieproducten. Deze nam ik natuurlijk meteen mee, daarnaast kocht ik ook nog een boek van Dikkie Dik (ook bij Jumbo)!
Vorig weekend werd mijn moeder 50 jaar. Van deze dag heb ik geen foto`s gemaakt, daarvoor was het veel te gezellig.

EΓ©n reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.