Herfstvakantie deel 1

Volgens mij mogen wij er nu wel vanuit gaan dat de zomer toch echt voorbij is. En wat hebben wij een prachtige zomer gehad. Ik denk dat dit echt de mooiste zomer was van mijn leven. Niet alleen omdat het zulk mooi weer was, maar natuurlijk ook omdat wij nu met zijn viertjes zijn. Voorgaande jaren woonden wij nog in een flat en hadden wij alleen een klein balkon. Dit jaar haalden wij dus meteen een zwembad waar wij flink gebruik van konden maken. Zomer 2018 was echt genieten! Maar eerlijk is eerlijk.. Ik keek nu ook wel uit naar de herfst. Warme vesten, pantoffels, kaarsjes aan, warme koppen thee en ’s nachts in slaap vallen wanneer de regen op het raam drupt. Ik hou eigenlijk van elk seizoen en vind de herfst heel gezellig. Dat je tijdens de herfst minder vaak naar buiten kan vanwege regen neem ik dan maar voor lief. Het fotoverslag van deel één van de vakantie is meteen een stuk herfstiger en staat weer in willekeurige volgorde.

We beginnen deze blogpost met een leuk pakket van H&M. Scrol snel naar beneden om erachter te komen wat hierin zat.

Deze lekkere warme truien voor Fedde. Ze waren in de aanbieding en kostten slechts 6 euro per trui.
Ik zag een jongetje op straat lopen met deze broek en vond hem even later op de webshop van H&M. Ik vind hem zo stoer! Hij is er in meerdere kleuren, waaronder zwart en blauw.
En tot slot een nieuwe tas voor mijzelf. Ik heb al tijden dezelfde tas. Inmiddels is deze helemaal verkleurd en versleten en vind ik hem echt niet mooi meer.
De vakantie is een mooi moment om wat te gaan opruimen. Ik zocht Fedde`s kast uit en heb een aantal dingen weggegooid en verkocht. Het speelgoed van Little People vind ik zo leuk voor kinderen. Toen Fedde sliep heb ik alles hiervan naar beneden gehaald en voor hem een hele stad gebouwd. Hier heeft hij twee dagen prachtig mee gespeeld.
Blei kind in ..3,,2..1.. (See what i did there 😉 )
Om maar even in hetzelfde thema te blijven.. Albert Heijn verkoopt toetjes met een verrassing. Ze hebben inmiddels weer een nieuw thema. Alles wat te maken heeft met Paw Patrol valt hier erg in de smaak.
Eerste keer brood voor deze grote dame! Nog een paar dagen en dan is ze gewoon een half jaar oud(!!)
Normaal gesproken moet ik maandagmiddag altijd werken. Nu ik vakantie heb doen wij rustig aan. We lezen boekjes, puzzelen, knuffelen en slapen uit.
Zei ik al dat Yenthe een grote knuffelkont is?
Gisteren ging ik even de stad in om koffie te drinken met een andere moeder uit Leeuwarden. Vlak voor wij af hadden gesproken ging ik naar C&A om even wat dingetjes te halen. Hier kwam ik deze knuffels/poppen tegen. Ik heb een zwak voor Disney en wilde ze het liefst allemaal meenemen. Ze vind zulk soort poppen/knuffels heel leuk om mee te spelen. Ze waren voor het formaat wel wat prijzig. Na lang twijfelen nam ik alleen Sneeuwitje mee. Als ze binnenkort zijn afgeprijsd, wil ik Assepoester en/of Belle ook zeker nog gaan halen. 

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.