Herfstvakantie deel 2

En toen was de herfstvakantie alweer afgelopen! De herfst is inmiddels behoorlijk van start gegaan. Ik moet flink wennen aan de kou en de wintertijd, wat is het nu weer vroeg donker. Het schrijven van deze blog doe ik dan ook in herfststijl, onder een dekentje op de bank en met een flinke kop thee. In deze blogpost, herfstvakantie deel 2, deel ik wat ik in de tweede helft van mijn vakantie heb gedaan. In herfstvakantie deel 1 kun je bekijken hoe de eerste dagen van de vakantie eruit zagen. De onderstaande foto`s staan weer in willekeurige volgorde.

Afgelopen maandag ben ik van start gegaan met Weight Watchers. Mijn doel is om 15 kilo af te gaan vallen. Ik hoop dat het lukt, maar met 10 kilo zou ik ook al heel erg blij zijn. Via mijn oude blog vond ik foto`s van de periode dat ik 10 tot 15 kilo lichter was, hiervan heb ik een aantal collage`s gemaakt ter inspiratie.
Naast gezonder eten wil ik ook meer gaan bewegen. Ik heb geen sportschool abonnement en sport dus thuis. Het leek mij leuk om weer te gaan beginnen met touwtjespringen.
Ons kleine meisje is alweer 6 maanden bij ons.
Fruit en groentehapjes kreeg ze al, nu zijn wij ook begonnen met limonade, diksap, brood en koek/Liga.
Alle fruit en groente zijn 0 punten. Van deze lekkere aardbeien mag ik dan ook onbeperkt eten.
Sinterklaas komt steeds dichterbij. Vooral al het houten speelgoed in al die folders is zo leuk!
Ik schreef een blogpost over de voordelen van vakantie in eigen land. Door deze foto en het blogartikel krijg ik meteen heimwee naar zee en de waddeneilanden.
Wie Marktplaats heeft uitgevonden is echt een held! Ik kocht deze Sinterklaas set van Little People. Voor kerst en Sinterklaas wil ik een thematafel gaan maken. Het resultaat ga ik delen in een blogpost.
Dit leuke boekje won ik via Instagram. Wij doen dit jaar nog niet aan Sint Maarten, maar door middel van dit boekje kunnen wij het toch een beetje vieren.
Het is nu toch echt herfst! Fedde was helemaal onder de indruk van de regenboog.

 

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.