Weekend de huismus uithangen

Jeetje wat is het koud aan het worden! Dit weekend was een weekend in huismus stijl. Ik ben de deur bijna niet uit geweest, op vrijdagmiddag na dan. Toen zijn wij langs Babydump in Leeuwarden gereden om een nieuwe wandelwagen uit te gaan zoeken. Wij kozen voor een Maxi Cosi Zelia, een mooie lichte kinderwagen waar wij nu al hartstikke blij mee zijn. De oude wagen is namelijk echt ten einde. Volgende week mogen wij de nieuwe wandelwagen ophalen en ik heb hier zoveel zin in! Hij zal de dagen erna uitvoerig getest worden en hij komt vast en zeker op mijn blog voorbij. Bekijk hieronder de foto`s van het afgelopen weekend.

Vrijdag

Vrijdagochtend stond ik in de keuken een Skyr taart te maken. Een recept van Weight Watchers, deze taart is 0 punten trouwens. Hij was lekker voor een keer, maar ik denk niet dat ik hem nog eens ga maken.
Ik vind het altijd zo leuk om outfits voor de kinderen uit te zoeken. De gestreepte trui staat Fedde heel mooi en dit is een van mijn favoriete jurkjes voor Yenthe.
Yenthe kan zelfs al een klein beetje blijven zitten wanneer we haar rechtop zetten.
Naast een nieuwe wandelwagen kwam er ook een nieuw fietszitje binnen voor Fedde. Al was de grote doos waar hij in verstuurd werd toch interessanter.
Mijn kleine lachebek!

Zaterdag

Lekker rustig aan op zaterdag! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren, las ik de nieuwste Ouders van Nu.
Een leuke tip voor andere moeders! Wij kochten dit Sinterklaas kleurboekje voor een heel leuk prijsje bij Action.

Zondag

Laatst haalden wij twee adventskalenders van C&A. In de adventskalender van Ikea zitten ook giftcards, Nu nog afwachten tot december om erachter te komen hoeveel hierin zit.
Fedde’s nieuwe boekenstandaard. Voor het slapen lezen wij altijd een boekje. Momenteel zijn de boekjes van Dikkie Dik favoriet.
Samen op de bank hangen. De flesjes worden langzaam aan steeds minder. Dit is altijd zo`n lekker knuffel momentje. Ik moet er niet aan denken dat ze over een halfjaar bijna helemaal geen fles meer hoeft.
Vast een herkenbaar probleem voor alle moeders: babysokjes die continu uitgaan.
De zondagmiddag sluiten wij af door gezellig samen te kleien. Wat deden jullie dit weekend?

 

 

7 reacties

  1. Wat een gezellig overzicht en wat leuk de adventskalenders van Ikea! Ik had geen idee dat ze dit in hun assortiment hadden. Wij hadden een redelijk rustig weekend. Vrijdagmiddag is mijn vaste werkmiddag met mijn vriendin (we maken samen kinderboekjes en aanverwante artikelen). Ervoor was ik bij mijn vader. Zondag kwam schoonmoeder om – voor het eerst sinds een jaartje of 26 – mijn haar te verven.

  2. Ja, dat van die sokjes herinner ik me nog wel. Maar vond het stiekem altijd wel leuk om die lieve wiebelteentjes dan weer te zien 😉
    Thanks voor de tip van de Ikea adventkalender; die ga ik halen !

  3. Wat heb je leuk geshopt! Ik heb nog nooit skyr geproefd, is dat yoghurt of kwark ofzoiets? Ik ben sinds gisteren weer opnieuw begonnen met kha/khb en intermittent fasten. Ik eet dan in een tijdraam van 8 uur en daarvoor en daarna niets. En max 65 koolhydraten per dag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.