Deze mama`s volg ik graag

De laatste tijd wint Instagram het van Facebook. Ik kijk op beide evenveel, maar Instagram heeft toch mijn voorkeur. Nu volg ik een hele hoop moeders via Instagram en ben ik er zelf ook actief op, volg jij mij nog niet? Doe dit dan snel door hier te klikken. Ik volg iemand graag wanneer ze mooie, maar realistische foto`s plaatsen, ze zichzelf ook regelmatig laten zien en hun kinderen een paar keer per week fotograferen. Met die perfecte plaatjes heb ik niets, wanneer ik mij niet met iemand kan identificeren haak ik vaak af. Een beetje kleur in foto`s is ook nooit mis, ik ben niet zo`n grote liefhebber van de zwart wit trend. Welke moeders volg jij graag op Instagram?

@Suuscupoftea
Een week of twee geleden ontdekte ik het account van Susanne. Zij heeft ook een leuke blog, maar ik ben vooral weg van haar Instagram feed. Mooie kleurrijke foto`s en precies een goede mix van babyfoto`s, foto`s van zichzelf en andere foto`s.

@Lisa_enjoys_life
Bij de foto`s van Lisa is het weer hetzelfde verhaal, precies een goede mix! Ze heeft twee dochters, die ook meteen Lisa haar krullen hebben geërfd. (Mag ik daar even jaloers op zijn?!)
@Mamataartje
Tara is moeder van drie kinderen, twee zoons en een dochter. Haar tweede heet toevallig ook Fedde. Ze deelt veel foto`s van haar kinderen en af een toe eens een waar ze zelf op staat. Tara lijkt mij altijd een heel vrolijk persoon.
@HuisjeLavendel
Roxanne is een poos geleden getrouwd, deze foto`s hiervan zijn jaloersmakend mooi. Ze heeft een dochter en een zoon en verwachten in maart 2019 een derde spruit, dit wordt wederom een meisje.
@Callisz.en.joosz
En dan het Instagram account van Callista en haar dochter Josefien. Want haar dochter Josefien steelt wel echt de show. Haar dochter is trouwens net jarig geweest, zij vind het vast leuk als je haar feliciteert.@Shirleyvisser
Blogger Shirley kennen jullie vast allemaal wel! Shirley`s blog is toch wel een van mijn favorieten. Zij is groot fan van Anouk en heeft twee hele stoere jongens.
@Rijneker_Rebels
Dean, Kay en Vajén zijn de kinderen van Sarah. Drie blonde koppies, vier als je hun moeder meerekent. Ze dragen altijd hele leuke kleding en de kinderen hebben prachtige slaapkamers.

@Kimjacobs
Als je Shirley kent, dan ken je blogger Kim Jacobs van Alboe.nl vast ook. Kim is onlangs een webshop begonnen met allemaal Momboss en Babyboss shirtjes en truien, runt een blog en vlogt over het leven als mama van haar 2 jaar oude dochter Mila. Ik doe het haar allemaal niet na!
@Wolferien
Dit is een heel leuk account voor stoere jongensmama`s die van dino`s houden. Stephanie, het gezicht achter dit account, heeft vier jongens. Zij gaat er regelmatig op uit met haar kwartet en deelt grappige instastories.
@Trendymommy
Ik sla geen enkele vlog over van Andrea, nog een blogger en vlogger in deze lijst. In haar vlogs is zij altijd heel eerlijk over het moederschap. Alle dingen die in de vlogs voorbij komen zijn voor de meeste ouders waarschijnlijk heel herkenbaar. Andrea heeft twee dochters en een zoontje.

@Rowena
Erg verrassend is het niet, nog een vlogger en blogger. Rowena heeft twee dochters en volgt een studie. Ook van haar vind ik het onwijs knap dat zij zoveel dingen tegelijkertijd doet, vooral met een hele jonge baby lijkt dit mij allemaal vrij pittig.
@MrsMama
Wij sluiten deze lijst af met Marije. Moeder van een zoon en dochter, beide zijn net iets jonger dan mijn kinderen waardoor het allemaal heel herkenbaar is. Stiekem ben ik een beetje jaloers op alle leuke kleren van dochter Noor, zij wordt altijd zo vrolijk en kleurrijk gekleed.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.