Even bijbloggen

Eindelijk weer even tijd om een blog te typen, het is al snel druk wanneer je ieder weekend vol hebt gepland met leuke dingen. Na onze vakantie naar RCN de Roggeberg in Appelscha zijn er geen nieuwe foto`s meer online gekomen. Inmiddels zijn wij alweer twee weken thuis en is er veel gebeurd. Zo zijn wij naar de intocht van Sinterklaas geweest, mochten Fedde en Yenthe hun schoen zetten en bestelde ik een aantal leuke dingen tijdens Black Friday. Deze bestellingen komen deze week binnen en kunnen jullie binnenkort op mijn blog bekijken. De hoogste tijd om even bij te bloggen.

Een tijd geleden bestelde ik voor mijzelf een simpele jurk bij H&M. Zo`n lekkere warme jurk voor dagen wanneer je de deur niet uitkomt. Het enige nadeel is dat hij 3/4 mouwen heeft.
De intocht van 2018 was weer een groot succes! Ze doen het in Leeuwarden altijd zo leuk. Een hele lange optocht met muziek, een brandweerauto en natuurlijk heel veel Pieten en Sinterklaas. Fedde vond het eerst een beetje spannend, daarna kwam die los en heeft hij genoten!
En een heel lief slapend Pietje tijdens een groot gedeelte van de intocht.
En nu Sinterklaas in het land is mogen ze ook hun schoen zetten.
De cadeautjes die ze tot nu toe hebben gekregen. Bijna alles komt van Action of Big Bazar. Wat voor schoencadeautjes hebben jouw kinderen tot nu toe gekregen?
Laatst heb ik Fedde zijn Bumba tent weer in de woonkamer gezet. Er wordt volop mee gespeeld, zo`n succes zo`n speeltent. Mocht je niet weten wat jij je dreumes of peuter voor Sinterklaas moet geven 😉 ♥ De chocolade letters nam Remco laatst mee, ik geloof dat ze van Albert Heijn zijn. Zie je ze liggen? Niet kopen! Die Pina colada is mier en mierzoet, zo zoet dat je er misselijk van wordt! Stroopwafel leek mij wel lekker, ook deze was te zoet en je proefde weinig stroopwafel terug.
Het eerste pakketje van mijn Black Friday aankopen kwam binnen. Ik heb Yenthe dit jurkje meteen aangetrokken, hij is zo lekker zacht.

Hebben jullie nog leuke dingen gekocht tijdens Black Friday?

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.