Sinterklaas is ook weer achter de rug

Zo, Sinterklaas is ook weer achter de rug. Zaterdag vieren wij het nog een keer, maar
Sint is alweer onderweg naar Spanje. Wat een leuk kinderfeest is het toch, Fedde heeft ervan genoten! Al die keren schoenen zetten, de intocht, dat blije koppie als hij weer leuke cadeautjes kreeg en tot slot een ontmoeting met Sinterklaas. Het feest rondom Sinterklaas is geweldig als je kind bent, maar nóg zoveel leuker als je moeder bent. De laatste dagen stonden in het teken van 5 december, maar ook de voorbereiding van kerst hield ons bezig.

Maandag

Dit was een van de cadeaus die Fedde en Yenthe kregen. Yenthe is nog wat te jong, maar Fedde is hier de hele maandag zoet mee geweest.
Er waren zoveel knutselplaten voor Sinterklaas. Fedde maakte een schoentje van Aldi, Lidl, Intertoys en Prenatal. Na al het knutselen, in elkaar zetten en schoentje inleveren, moesten zij natuurlijk ook weer opgehaald worden. In het schoentje van Aldi zaten schuimpjes, van Lidl een kwartetspel, bij Intertoys mochten ze dit jaar een setje van Lego uitzoeken. En van Prenatal….
In het geknutselde schoentje van Prenatal zat een auto van Nijntje. Echt superleuk, hier werd meteen enthousiast mee gespeeld. Mocht Prenatal volgend jaar weer een leuke knutselplaat hebben en je hebt een kind van 0-6 jaar, haal er dan zeker een op!

Dinsdag

Dinsdag moest ik ook weer werken, maar wat was het prachtig weer!
Uit mijn werk haalden wij de kinderen op, aten wij soep en zetten wij voor de laatste keer onze schoen.

Woensdag

Woensdag is een van mijn vrije dagen en doen wij altijd lekker rustig aan.
Na een lekker bad voor Fedde en Yenthe en een frisse douche voor mijzelf zaten wij weer fris en fruitig beneden. Yenthe kan zo mooi spelen op haar kleed. Alleen komt ze nu ook op een leeftijd dat ze veel aan het rollen is. Ik ben benieuwd wanneer ze leert tijgeren.
Meestal gaan wij op woensdag knutselen, kleuren, puzzelen of een spel spelen. Ditmaal testen wij Fedde’s nieuwe stempel set van Paw Patrol die hij van Sinterklaas heeft gekregen.
De raamstickers van Sinterklaas maakten plaats voor de kerst raamstickers. Deze kocht ik een hele poos terug bij Hema, maar hebben ze vast nog wel.
Fedde had Sinterklaasviering op het kinderdagverblijf. Nadat ik hem weg had gebracht had ik even alle tijd voor dit kleine meisje.
Mijn kleine roetveegpietje!
Allemaal kleine cadeautjes, de slabben en het autootje kregen ze nog in de schoen. De rest waren cadeautjes van Sint die zij op het kinderdagverblijf kregen.
Nog even spelen met al zijn duplo en dan lekker op bed.

Donderdag

Wat een leuke verrassing! Fedde won een kleurwedstrijd van Hema en kreeg dit leuke pakketje.

 

16 comments

  1. Ik heb nooit geweten dat je bij Prenatal ook schoentje kon zetten. Leuk auto’tje. Mijn kinderen zijn alleen al ouder dan 6 maanden en er komt er ook geen meer haha. Maar wel een leuke tip. Als ik vriendinnen met een kleine baby heb volgend jaar zal ik hun daar zeker op attenderen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.