Win een duplo huis (Kerst bloghop)

GESLOTEN| December staat bekend als drukke maand, na Sinterklaas is de rust nog lang niet wedergekeerd. Mensen met (kleine) kinderen zullen dit vast herkennen. Die laatste maand van het jaar is gezellig, bijzonder en behoorlijk hectisch. Het wachten is nu op kerst, de volgende feestdag in de rij. Sinterklaas vind ik geweldig, maar kerst is toch wel mijn favoriete feest. Al helemaal nu ik zelf ook voor kerstman vrouw mag spelen. In bloggerland barst het van de winacties, het lijkt mij geweldig als ik een van mijn lezeressen ook blij mag maken met iets leuks. Als mamablogger verloot ik natuurlijk iets om jouw kinderen blij mee te maken. Scroll snel naar beneden om achter de prijs te komen.
Nieuw op Tot aan de maan en terug ?
Dan ben je hier vast via de blog van Nadia gekomen. Nadia blogt op Happiness from me, een mama en lifestyle blog. Hier vind je persoonlijke blogs, leuke winacties, reviews van speelgoed en blogartikelen over wonen en mode. Van alles wat dus! Op haar blog maak je kans op een groot familiepakket voor de kerst en winter.

Mocht je nieuw zijn op mijn blog, dan wil ik je graag verwelkomen! Ik ben Tineke, 26 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend, zoontje Fedde (2,5 jaar), dochter Yenthe (van 7 maanden) en twee katten. Mijn blog bestaat vooral uit plogs. Fotoverslagen van wat ik in een week zoal doe. In deze blogs deel ik allerlei leuke tips, nieuwe aankopen, leuke kindermode en van alles over de ontwikkeling van mijn kinderen. Ik hou van koopjes, vakanties en leuke uitjes in Nederland. Ben jij een huismus, moeder van jonge kinderen of dol op dagjes weg in eigen land? Dan is mijn blog vast iets voor jou.

Doorhoppen naar de volgende blog!
En dat is de blog van Ingrid, beter bekend als BlogsbyIngrid. Nog zo`n leuke persoonlijke blog. Ik hou ervan om via iemands blog een kijkje in zijn of haar leven te kunnen nemen. Deze meisjesmama schrijft veel over het gezinsleven, voeding, beauty en lifestyle. Tijdens deze bloghop maak je op BlogsbyIngrid kans op een pantertasje en Nivea crème en shampoo.
Winnen
Bij een bloghop draait het om nieuwe blogs ontdekken en kans maken op leuke prijzen. Tot en met 18 december kun je op mijn blog kans maken op dit speelhuis van Duplo. Fedde en Yenthe hebben hem ook gekregen, maar dan voor Sinterklaas. Dit is nu al een groot succes. Wij zijn hier behoorlijk fan van duplo, dit leek mij dus een zeer geschikte prijs.

Kans maken?
– Volg mij dan via Instagram en/of Facebook.
– Extra kans maken? Tag dan een vriend of vriendin  via Facebook of Instagram waarvan jij denkt dat hij  of zij ook mee wil doen aan de winactie.

Heel veel succes!

DE WINNAAR HEEFT INMIDDELS BERICHT GEHAD.

66 reacties

 1. Wat leuk dat jullie ook een bloghop doen vandaag! Ik vind het altijd superleuk en zo kan ik nog weer wat nieuwe blogs ontdekken. De blog voor en achter jou kende ik nog niet dus dat is alvast een succes! Ik doe graag mee voor deze prachtige prijs! Mimi is nu al dol op blokken dus Duplo zal ook erg in de smaak vallen! Ik volgde je al op fb en insta ♥️

 2. Wat een leuke blog heb je! Ik volje op beide kanalen dan weet ik zeker dat ik niets kan missen. En wat een mooie prijs mag je weggeven! Doe graag mee voor onze tweeling die dol zijn op bouwen dit wordt dus zeker een hit bij ze 😍

 3. Mijn zoontje is dol op zijn Duplo maar ook op huisjes met poppetjes. Wat zou het leuk zijn als hij een huisje kan maken met Duplo (met ramen en deuren en zelfs een wc 😉 )

  Ik weet zeker dat hij compleet uit zijn dak gaat als hij dit ziet!! Ik ga duimen hoor…

 4. Wat een leuke winactie. Mijn zoontje is sinds kort helemaal gek van Duplo. Ik volgde je al op instagram en heb je facebookpagina een like gegeven

 5. Leuk om kennis te maken met je blog! Ik ga je zeker nu volgen. En even rondneuzen de komende tijd haha!

  Dat duplo huis ziet er trouwens heel leuk uit. Lilly heeft bij ons sinds kort de duplo echt ontdekt. Dus ik doe mee!

 6. Oh wauw, ik weet zeker dat mijn dochter dit heel leuk gaat vinden. Ze speelt op de tablet een spel van Duplo waarbij je dit huis ook bouwt. In het echt zelf ermee spelen zou Superleuk zijn!

 7. Wat een super leuke actie🎉🎉 Onze kleine boef had een tijd terug voor zijn verjaardag wat duplo gekregen. Na maanden in de kast te hebben gestaan is hij er nu volop mee aan het spelen. Het is echter maar een klein setje en het zou super zijn als we hem met deze uitbreiding mogen verassen 🎉🎉

 8. Leuk weer zo’n Kerst Bloghop, Doe altijd weer gezellig mee.
  Had graag meegedaan voor dit Duplo huis voor mijn kleindochtervan 4 jaar , maar ik heb geen Instagram en facebook.
  Heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop ondanks dat wel mee te mogen doen.

  Nu hop ik weer graag door.

 9. Oh wauw, deze zou ik heel graag willen winnen voor onze dochter. En ik heb geen Facebook, maar volg je wel op IG (waar ik een superleuk jurkje bij je dochter zag en nu snel naar Hema.nl ga om te kijken of ze hem ook nog voor mijn dochter hebben)

 10. jaa  voor ons dochtertje  Ik ben altijd fan van duplo geweest en weet nu al dat ik straks met haar verjaardag duplo wil gaan vragen, je kan er niet genoeg van hebben weet ik als kind en het zorgt voor jaren speelplezier  Momenteel heeft ze hier nog niets van, dit lijk me een hele gave startersset . Ik volg via facebook en instagram, heb het berichtje gedeeld en op fb/insta iemand getagd xxx

 11. Super leuk voor mijn neefje! Ik had laatst de Duplo van toen ik klein was naar beneden gehaald van de zolder. Toen had ik die klaargezet voor hem en toen zei hij de hele tijd wauw. Super schattig. Ik zou hem hier super blij mee maken als ik dit voor hem zou winnen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 12. onze kleine man heeft het bouwen en spelen met popjes helemaal ontdekt, superleuk om te zien hoe hij in zijn eigen taaltje hele avonturen beleefd! Dit supermooie huis van duplo zou hem hierin nog meer stimuleren, dus ik doe graag mee!

 13. Duplo en lego zijn echt leuke klassiekers. Zelfs ik speel er stiekem nog graag mee (maar niet vertellen aan mijn zoontje he). Ik doe graag mee 🙂

 14. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken met een bloghop. Ik doe graag mee voor mijn nichtje die 2 januari 3 jaar wordt.

 15. Ook wat een leuke blog zeg echt iets voor mij,ik ben je net tegen gekomen via iemand anders die mee deed aan deze winactie.

  Super leuk en lief dat jij dit weggeeft,ik ben je zojuist gaan volgen op beide page Instagram Yessicaleidner
  Facebook Jessica Jill John leidner

  Én uiteraard heb ik ook meegedaan

  Super leuk en wat is dit ontzettend gaaf bloghop super handig met daarin de linkjes nou ik ga ik kijken of ik nog iets keuks zie waar ik gezellig aan mee doe

  Wens jou héél veel lieve volgers toe
  Én alvast Fijne feestdagen

  Liefs

  Jessica

 16. Ik doe graag mee voor mijn nichtjes die dol zijn op Duplo en bouwen. Ik volg je nu op FB&IG nu maar heel hard #Hopen

 17. Hoi wat leuk om op deze manier jou blog te ondekken ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Zeineb zij zou dit geweldig vinden ik volg hè nu op Ig daar heet ik Jamila_umm_Zeineb fb heb ik niet kom zeker vaker te rug want je schrijft leuke blog

 18. Toch weer een nieuwe blog ontdekt tijdens deze kerst bloghop. Ik zal je FB pagina zo meteen ook even liken, dan blijf ik op de hoogte. Tips voor leuke dagjes uit bv. zijn altijd welkom.
  Erg leuke prijs ga je weggeven. Dat Duplo huis zou erg leuk zijn voor ons kleine nichtje die binnenkort grote zus wordt. Mijn kinderen zijn inmiddels op de gewone Lego overgestapt maar voor die kleine dame is dit nog een grote uitdaging.

 19. uiteraard volgde ik al via fb en ik doe graag mee. duplo blijft toch echt het allerleukste speelgoed hier dus ik waag graag een kansje. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 20. Dit gaat onze pleegdochter écht te gek vinden! Ze is helemaal bezig met doen alsof, speelt dat ze haar beren een schone luier geeft en dat ze mij eten komt brengen… Dit huisje zou écht perfect voor haar zijn nu! Jammer dat ze deze bij de speelotheek niet hebben… Ik ga het eens voorstellen denk ik! 😀

 21. Hallo ik ben Alyt en mama van 2 famkes. Maar ook tante van mijn 2 jarig neefje.
  Van Sinterklaas heeft hij van ons een duplo setje gekregen. Het zou heel gaaf zijn als wij hem op zijn derde verjaardag met dit super mooie duplohuis kunnen verrassen.
  Ik blijf je volgen, want wij houden ook van weekendjes weg en daguitjes. Hopelijk schrijf je ook over uitjes in Friesland, want daar wonen wij zelf ook en is voor een dagje dan prima te rijden. Niet veel bloggers schrijven daarover. Ben benieuwd.

 22. Ooohh, onze meisjes (Saar – 1,5 jaar en Fenne – 3,5 jaar) zijn zó gek op Duplo en spelen er zo leuk en lief samen mee. De sets worden steeds meer uitgebreid, maar een echt huis hebben we nog niet. Ik doe dus graag mee!

 23. Wat leuk! Mijn zoontje zou dat geweldig vinden ! Ik volgende je nog niet op FB, word maar eens tijd om dat wel te doen haha !

  Fijne feestdagen alvast!

 24. Leuk en lief dat jullie zo’n kerstbloghop organiseren, ik doe graag mee. Mijn dochtertje keek eerst niet naar haar Duplo om, maar dat is helemaal veranderd. Ze speelt er nu echt heel veel mee, leuk om haar er iets nieuws bij geven zoals dit mooie huis. Uitnodigend en herkenbaar, het levert vast veel speelplezier op.

 25. Duplo duplo duplo!! Jeej Wat kan een kind gek zijn op duplo!!🤣🤣 En wat belachelijk van mij om te denken dat bij viendjes spelen met duplo ook voldoende is. want: mama, dit huisje is echt GEWELDIG en vet cool! 😂😂 Oké liefje, mama doet haar best een setje helemaal voor jou alleen te winnen😍😍

 26. Wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor onder de kerstboom! Daar zouden alle drie mijn kindjes heel erg blij van worden 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.