Win een duplo huis (Kerst bloghop)

GESLOTEN| December staat bekend als drukke maand, na Sinterklaas is de rust nog lang niet wedergekeerd. Mensen met (kleine) kinderen zullen dit vast herkennen. Die laatste maand van het jaar is gezellig, bijzonder en behoorlijk hectisch. Het wachten is nu op kerst, de volgende feestdag in de rij. Sinterklaas vind ik geweldig, maar kerst is toch wel mijn favoriete feest. Al helemaal nu ik zelf ook voor kerstman vrouw mag spelen. In bloggerland barst het van de winacties, het lijkt mij geweldig als ik een van mijn lezeressen ook blij mag maken met iets leuks. Als mamablogger verloot ik natuurlijk iets om jouw kinderen blij mee te maken. Scroll snel naar beneden om achter de prijs te komen.
Nieuw op Tot aan de maan en terug ?
Dan ben je hier vast via de blog van Nadia gekomen. Nadia blogt op Happiness from me, een mama en lifestyle blog. Hier vind je persoonlijke blogs, leuke winacties, reviews van speelgoed en blogartikelen over wonen en mode. Van alles wat dus! Op haar blog maak je kans op een groot familiepakket voor de kerst en winter.

Mocht je nieuw zijn op mijn blog, dan wil ik je graag verwelkomen! Ik ben Tineke, 26 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend, zoontje Fedde (2,5 jaar), dochter Yenthe (van 7 maanden) en twee katten. Mijn blog bestaat vooral uit plogs. Fotoverslagen van wat ik in een week zoal doe. In deze blogs deel ik allerlei leuke tips, nieuwe aankopen, leuke kindermode en van alles over de ontwikkeling van mijn kinderen. Ik hou van koopjes, vakanties en leuke uitjes in Nederland. Ben jij een huismus, moeder van jonge kinderen of dol op dagjes weg in eigen land? Dan is mijn blog vast iets voor jou.

Doorhoppen naar de volgende blog!
En dat is de blog van Ingrid, beter bekend als BlogsbyIngrid. Nog zo`n leuke persoonlijke blog. Ik hou ervan om via iemands blog een kijkje in zijn of haar leven te kunnen nemen. Deze meisjesmama schrijft veel over het gezinsleven, voeding, beauty en lifestyle. Tijdens deze bloghop maak je op BlogsbyIngrid kans op een pantertasje en Nivea crème en shampoo.
Winnen
Bij een bloghop draait het om nieuwe blogs ontdekken en kans maken op leuke prijzen. Tot en met 18 december kun je op mijn blog kans maken op dit speelhuis van Duplo. Fedde en Yenthe hebben hem ook gekregen, maar dan voor Sinterklaas. Dit is nu al een groot succes. Wij zijn hier behoorlijk fan van duplo, dit leek mij dus een zeer geschikte prijs.

Kans maken?
– Volg mij dan via Instagram en/of Facebook.
– Extra kans maken? Tag dan een vriend of vriendin  via Facebook of Instagram waarvan jij denkt dat hij  of zij ook mee wil doen aan de winactie.

Heel veel succes!

DE WINNAAR HEEFT INMIDDELS BERICHT GEHAD.

66 comments

 1. Hallo ik ben Alyt en mama van 2 famkes. Maar ook tante van mijn 2 jarig neefje.
  Van Sinterklaas heeft hij van ons een duplo setje gekregen. Het zou heel gaaf zijn als wij hem op zijn derde verjaardag met dit super mooie duplohuis kunnen verrassen.
  Ik blijf je volgen, want wij houden ook van weekendjes weg en daguitjes. Hopelijk schrijf je ook over uitjes in Friesland, want daar wonen wij zelf ook en is voor een dagje dan prima te rijden. Niet veel bloggers schrijven daarover. Ben benieuwd.

 2. Ooohh, onze meisjes (Saar – 1,5 jaar en Fenne – 3,5 jaar) zijn zó gek op Duplo en spelen er zo leuk en lief samen mee. De sets worden steeds meer uitgebreid, maar een echt huis hebben we nog niet. Ik doe dus graag mee!

 3. Wat leuk! Mijn zoontje zou dat geweldig vinden ! Ik volgende je nog niet op FB, word maar eens tijd om dat wel te doen haha !

  Fijne feestdagen alvast!

 4. Leuk en lief dat jullie zo’n kerstbloghop organiseren, ik doe graag mee. Mijn dochtertje keek eerst niet naar haar Duplo om, maar dat is helemaal veranderd. Ze speelt er nu echt heel veel mee, leuk om haar er iets nieuws bij geven zoals dit mooie huis. Uitnodigend en herkenbaar, het levert vast veel speelplezier op.

 5. Duplo duplo duplo!! Jeej Wat kan een kind gek zijn op duplo!!🤣🤣 En wat belachelijk van mij om te denken dat bij viendjes spelen met duplo ook voldoende is. want: mama, dit huisje is echt GEWELDIG en vet cool! 😂😂 Oké liefje, mama doet haar best een setje helemaal voor jou alleen te winnen😍😍

 6. Wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor onder de kerstboom! Daar zouden alle drie mijn kindjes heel erg blij van worden 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.