Voor de tweede keer Sinterklaas vieren

Vorig weekend vierden wij voor de eerste keer Sinterklaas bij mijn ouders, toen werden Fedde en Yenthe al ontzettend verwend. Gisteren vierden wij het voor de tweede keer, nogmaals met ontzettend veel cadeautjes en ditmaal bij mijn schoonouders. Wanneer jullie dit lezen is Fedde vast met zijn nieuwe speelgoed aan het spelen. De komende tijd hoeft hij zich niet te vervelen, wij ook niet trouwens. Ik kreeg een boek waar ik erg benieuwd naar ben, hopelijk kan ik hier zo snel mogelijk in beginnen. Volgend jaar wil ik eigenlijk de vier cadeautjes regel toe gaan passen. Ze hebben zoveel cadeautjes gekregen, met een groot cadeau, een leuk boek of spel, een pyjama of juist een dekbedovertrek en wat lekkers maak je ze net zo blij. Wanneer hebben jullie Sinterklaas gevierd?

Yenthe heeft koorts en slaapt de helft van de ochtend. Ze moet veel huilen en wil alleen maar bij je zijn, zo zielig. Wanneer ze even in slaap valt in haar wipstoel, open ik het H&M pakket dat ik de dag ervoor binnen heb gekregen. Voor Fedde bestelde ik laatst nog wat ondergoed en deze mooie trui.

In de middag vierden wij Sinterklaas bij Remco’s ouders. Fedde was enthousiast en heeft bijna bij ieder cadeau geholpen met uitpakken. Zijn eigen cadeaus waren geweldig, maar al het speelgoed van Yenthe was ook wel heel erg mooi.
Wij hadden lootjes getrokken en voor Fedde en Yenthe gewoon cadeau’s gekocht. Remco kreeg o.a. een leuk spelletje en een kookboek. Van Sinterklaas kreeg ik een mooi en zacht plaid, kerstboomversiering en een boek waar ik erg benieuwd naar ben.
Alle cadeau`s voor Fedde! Een hele hoop spulletjes van Paw Patrol waar hij helemaal weg van is. Zelf ben ik erg benieuwd naar de Digi art van Vtech, deze heb ik gewonnen via MOMmag.nl. Ik hoop dat Fedde zin heeft om deze snel een keer met mij te testen.
En ook Yenthe heeft zoveel leuke dingen gekregen. Het Vrolijke Vriendjes smulparadijs heb ik gewonnen via Trendymommy.nl en het roze interactieve hondje een hele tijd geleden bij Mylittlehappiness.nl. Nu is Yenthe nog net iets te jong voor het smulparadijs van Vrolijke Vriendjes, al vind ze het poppetje en hondje al wel heel erg leuk. Gelukkig heeft ze een grote broer die er eerst met alle liefde mee speelt.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.