Tweede kerstdag en the day after..

Naar mijn idee is het nog maar eind november of begin december. Het voelt nog helemaal niet als het einde van 2018! Dit jaar had ik dan ook niet echt een kerstgevoel. Het grootste gedeelte van december zit erop en de kerstdagen zijn weer achter de rug. Ik wilde van eerste kerstdag ook een aantal foto`s maken, maar door de gezellige drukte is het er niet van gekomen. Op eerste kerstdag kwam namelijk de schoonfamilie hier kerst vieren, hebben wij een dobbelspel gespeeld en met elkaar een kerstdiner gehad. Tweede kerstdag was rustig, maar zeker niet minder gezellig.

Tweede kerstdag

Een paar dagen voor kerst kregen Fedde en Yenthe nog een kerstcadeau van opa en oma. Fedde een brandweerauto van Playmobil, hier is sindsdien iedere dag mee gespeeld. Yenthe kreeg Bla Bla blocks die bij haar, maar ook bij Fedde erg in de smaak vielen.
Na het ontbijt nog even spelen en dan naar boven om te gaan badderen.
Ik hou van de sale! Ik kocht twee nieuwe jurkjes voor mijzelf. Wel een beetje basic, maar ze zitten erg lekker. Even twijfelen welke ik tijdens tweede kerstdag ga dragen, maar het wordt uiteindelijk de stippenjurk. Beide zijn ze van H&M trouwens.
Aangekomen bij mijn ouders heeft deze dame meteen trek in iets.
Yenthe wilde eerst niet gaan slapen, waardoor ze een stuk later in slaap viel. Fedde zou na haar slaapje op bed, maar dit heeft hij niet volgehouden zoals je kunt zien.
Het was echt een dag zoals kerst hoort te zijn. Samen zijn met familie, gezelligheid en lekker eten!
Mijn lieve kleine meisje!
Dit! Geen woorden voor hoe trots ik hierop ben!
Aan tafel!
Dit monchou toetje was zóó lekker! Na het toetje zijn wij naar huis gegaan en keken wij een nog een film met zijn tweeën.

De dag na kerst

Het is de 27ste, Yenthe is alweer 8 maanden oud.. Meestal ontgaat het mij dat ze weer een maand ouder is, maar vandaag stond ik er extra bij stil. Ze wordt al zo groot en is al een hele tijd geen kleine baby meer.
Mijn vriend is gewoon aan het werk en hierdoor zijn wij ook al vroeg beneden. Bij het dobbelspel op eerste kerstdag won ik het ‘rondje’ met de tekst erop en de waxinelichthouder.
Voor ieder jaar heb ik een notitieboekje waarin ik allerlei notities en lijstjes bijhoud. Het is bijna 2019 en tijd voor een nieuwe, deze met bloemetjes kocht ik vorige week bij Action.
In de middag stappen wij in de auto richting Groningen. Hier bezoeken wij Primark en Ikea voor een paar kleine boodschappen.
Even een rondje door Primark. Ik had er niets nodig behalve leggings. Voor Fedde en Yenthe shop ik er liever niet. Voor kinderen vind ik het allemaal zo raar vallen. Remco en ik slaagden alle twee voor een winterjas en mijn legging/panty voorraad is weer even aangevuld. Voor Yenthe nam ik alleen nog een shirtje mee en een warme legging. Deze kunnen jullie in de volgende blogpost bekijken.
Daarna door naar Ikea waar wij eerst wat gaan eten. Al die taartjes zien er erg lekker uit.
Na het eten doen wij ook een kort rondje door Ikea. Hier halen wij alleen het hoognodige. Met een nieuwe kinderstoel, opbergbakken en een schilderijplank in de kofferbak rijden wij weer naar huis. Hier gaan de kinderen vrijwel meteen op bed en typ ik deze blogpost.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.