Blogplannen maken voor 2019

Iets minder dan een jaar geleden heb ik het bloggen weer opgepakt. Hiervoor ben ik een hele tijd gestopt en eigenlijk heb ik in 2018 ook niet heel veel blogs geschreven, 48 stuks om precies te zijn. Dat maakt ook niet uit, voor mij is het echt een hobby. Mede om deze reden ben ik ook niet van plan om grote blogdoelen voor mijzelf op te stellen. Al hoop ik wel in 2019 iets meer lezeressen te mogen ontvangen en mij meer te verdiepen in fotografie zodat ik mooiere en betere kwaliteit foto`s op mijn blog kan plaatsen. Eind 2018 plaatste ik al steeds meer fotodagboek artikelen, dit gaan er in 2019 nog meer worden. Een beetje wat vloggers doen, maar dan met foto`s en tekst. Hierin deel ik ook gewoon mijn wishlists, aankopen, outfits van de kinderen, wat mij bezighoud, tips, kleine reviews en ervaringen. Deze manier van bloggen past het beste bij mij en vind ik het leukste om te doen.

Donderdag

Wij vierden voor het eerst oud en nieuw in ons nieuwe huis. En dat was best gezellig hier in de straat. Fedde sliep overal doorheen, maar werd wakker toen het vuurwerk bijna was afgelopen. Typisch!
In mijn vorige blogpost had ik nog beloofd om de aankopen van Primark te delen. Dit waren er niet heel veel. Naast wat leggings voor mijzelf kocht ik alleen nog een legging en shirtje voor Yenthe. Vlak erna kwam er met de post nog een ‘kerstpakket’ van het gastouderbureau waar ik voor werk. Ontzettend leuk!
Tijdens de sale van C&A haalde ik de laatste prinsessen. Yenthe heeft er nu 4 en kan hier zo mooi mee spelen. Alleen de kleine zeemeermin en Assepoester met de roze jurk ontbreken nog, maar deze zijn inmiddels ook al uitverkocht.
Onze katten hebben het zwaar te verduren met Fedde. Hij vind het leuk om ze een beetje te plagen. Ze zijn tot nu toe nog te lief om uit te halen. Boos worden maakt weinig indruk, heeft iemand tips hoe je peuters om leert gaan met huisdieren?
De brandweer verzameling van Fedde. Hij slaapt het allerliefste iedere nacht in zijn rode brandweer pyjama.
Even boven spelen op zijn kamertje. Het is zo koud op de bovenverdieping dat wij al vrij snel weer naar beneden zijn gegaan.
Tijd om bedden te verschonen. Yenthe slaapt altijd met haar Woezel en Pip knuffels. Buurpoes is om mee te spelen en Charlie is ingepikt door Fedde.
Wat een luxe! De kinderen slapen tegelijkertijd en ik heb tijd voor mijzelf. De dag ervoor ontdekte ik een nieuw vlogkanaal waarvan ik nu alle vlogs aan het kijken ben. Het gaat om het kanaal van Amber. Zij en haar vriend touren samen met hun dochter Beau in hun camper door Europa. Erg leuk om te zien en hierdoor krijg ik meteen ontzettend veel zin in de zomer en om te gaan reizen.
Het lijkt veel erger dan het is! Al weken lang had ik last van mijn pols, vooral in de ochtend en wanneer ik ’s nachts wakker werd. Uiteindelijk ging het niet vanzelf over zoals ik eerst had gehoopt. Blijkbaar is mijn pols overbelast en moet ik de komende tijd een brace dragen, dan pas merk je hoeveel je je handen gebruikt.
Yenthe slaapt erg lang en ik heb dus wat tijd met dit jongetje alleen. Wij lunchen samen en maken het gezellig met zijn tweeën.
Na het lunchen speelt hij een hele poos in zijn eentje. Ik ga even op de bank zitten om te gaan lezen. Een kwartier later wordt Yenthe wakker en haal ik haar naar beneden. Dit boek is trouwens een aanrader, luchtig geschreven en leest lekker weg.
Toen ik naar beneden wilde lopen met Yenthe stond haar grote broer haar al op te wachten. Die reactie als ze elkaar zien is smelten hoor. Beide een glimlach van oor tot oor, Fedde wilde haar meteen knuffelen en vertelde dat hij haar had gemist. Zijn er meer moeders waarvan de kinderen zo lief voor elkaar zijn? Ik hoop dat zij altijd zo`n goede band blijven houden.
Eigenlijk had ik in de middag even een klein stukje willen wandelen met Fedde en Yenthe. Ik wilde in ieder geval naar buiten met ze. Vlak erna ging het regenen en is hier niets meer van terechtgekomen.
Na het eten doen wij de kinderen op bed en is er rust in de tent. Ik had mijn laptop net opengeklapt om deze blog te kunnen schrijven tot dit draakje bovenaan de trap stond te roepen dat hij wakker was. Na een aantal filmpjes en lekker te hebben geknuffeld op de bank is hij heerlijk gaan slapen.
Op dagen waarop ik niet hoef te werken leef ik in zulk soort tuniek jurkjes. Ze zitten erg lekker en ik kocht ze in de sale bij H&M. Naast deze zwarte heb ik er ook een zwarte met witte stippen en eentje die helemaal rood is.

 

3 reacties

  1. Eén nieuwe lezer heb je er in ieder geval bij ;). Ik ben vorig jaar (langzaam aan) begonnen met eindelijk bloggen. Iets wat ik eigenlijk al jaren wilde doen, maar nooit heb doorgezet. Voor mij is het ook een hobby, dus ik sluit me aan bij je doelen.

  2. Oh, wat zijn die princessenpoppen schattig! En uhm, mijn vriends petekindje van 2,5 is ook best bruut met hun nieuwe kitten. Nuja, echt bruut is ze niet, maar ze tilt hem op zoals ze met een knuffel zou doen. De kitten vindt het allemaal prima en wordt niet boos ofzo, maar gaat eerder zelf uit de weg zitten. Volgens mij vinden ze onderling hun weg wel. De katten zullen op de duur wel laten weten dat ze bepaald gedrag niet fijn vinden en dan houdt het volgens mij vanzelf op. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.