Naar een Dikkie Dik voorstelling

Januari vind ik altijd een saaie maand, voor mijn gevoel gaat deze maand altijd vrij langzaam voorbij. Toch zijn wij vandaag alweer halverwege januari en heb ik tot nu toe nog maar weinig kunnen bloggen in 2019. Na de vakantie zit ik weer lekker in het ritme en ga ik weer aan de slag voor mijn blog na een korte blogvakantie. Afgelopen weekend vloog voorbij. Het hoogtepunt van het weekend was de voorstelling van Dikkie Dik, de eerste voorstelling waar wij met Fedde naartoe zijn gegaan. En wat was die enthousiast. Kijk mee naar de foto`s van afgelopen weekend.

Vrijdag

Fedde en Yenthe slapen beide uit, heerlijk deze luxe. Zodra wij beneden zijn gaan ze meteen leuk spelen. Fedde komt steeds vaker bij haar zitten zodat zij samen kunnen spelen.
Mijn peuter zit nu in de periode dat hij eigenlijk geen middagslaapje meer nodig heeft, maar vaak slaapt hij ’s nachts erg slecht waardoor hij overdag nog erg moe is. Ditmaal probeerde ik hem na 3 kwartier weer wakker te maken, hij was nog zo diep in slaap dus dit koste mij flink wat moeite.
Een rondje Action. Ze hadden weer zulke leuke dingen, waaronder deze haakjes.
Ik twijfelde erg om dit kapstokje met dierenkoppen mee te nemen voor op Yenthe haar kamer. Als er een versie met roze was geweest had ik hem zeker meegenomen. Deze matcht niet helemaal met de kleuren op haar kamer, maar ik vind hem te leuk om niet met jullie te delen.
Over drie dagen sluit de winactie waarbij je een Metoo pop kunt winnen. Doe je al mee?

Zaterdag

Aan het einde van de middag deden wij wat boodschappen. Fedde wilde niet meer mee naar huis en bleef hangen bij het tv hoekje.
We haalden alleen wat groenten en broodbeleg, maar de taartjes en gebakjes zien er altijd zo lekker uit bij Albert Heijn.
Bij thuiskomst was dit lieve meisje in de wagen in slaap gevallen. Ik kan hier uren naar kijken.
Iemand stuurde mij deze foto toe. Hier was Fedde net geboren. Wat was die toch klein, daar stond ik toen niet zo bij stil. Fedde was vier weken te vroeg geboren, zo klein is Yenthe nooit geweest.

Zondag

Na het spelen even knuffelen met dit meisje, en dan ontdekken wij een klein wit puntje in haar mond. Zo trots, ze krijgt haar eerste tandje!
Een jaar geleden zijn wij verhuisd. Het eerste jaar in ons nieuwe huis was geweldig! Wij wonen hier met zoveel plezier. Ik kijk nu al uit naar de lente zodat wij weer gebruik kunnen maken van onze tuin.
Aan het einde van de ochtend gaan wij naar stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden voor Fedde`s eerste voorstelling. Dikkie Dik stond in de hal alle kinderen te verwelkomen. Onze held op sokken bleef liever op een veilige afstand. En toen wij de zaal in mochten liep hij er dan ook met een hele grote boog omheen.
Klein vriendje! Het is zo leuk om af en toe even iets met één van je kinderen te doen en hem/haar wat extra aandacht te kunnen geven.
Na afloop was er een huiskamer nagebouwd waar kinderen konden spelen. Een grote kattenbak als ballenbak en een grote bak met brokken erin. Erg leuk gedaan en Fedde heeft zich hier nog een hele tijd vermaakt.
Eenmaal thuisgekomen was het tijd voor een fles. Hierna valt ze zomaar bij mij in slaap. Dit gebeurd nooit en ik geniet hier dan ook heel erg van. Tot ze wakker schrikt en de fles er ook weer uit komt. Arm meisje, ze is al weken aan het kwakkelen. De rest van de middag zijn wij lekker thuis en doen wij niet veel bijzonders.

 

 

 

2 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.