Herinneringen dankzij mijn vorige blog

Wanneer ik inspiratie op wil doen voor mijn blog, kijk ik meestal op mijn vorige blog. Laatst heb ik even getwijfeld om deze blog offline te halen en te verwijderen. Omdat er dan zoveel mooie foto`s van geweldige herinneringen verloren gaan, heb ik besloten om het toch niet te doen. Mijn vorige blog staat nog steeds online, de lay out ziet er alleen niet meer zo uit als voorheen. Wanneer ik door alle wekelijkse fotoverslagen kijk, voelt het echt als een ander leven. En dat is het ook wel een beetje, het is het leven voor ik kinderen kreeg. Mijn blog en leven bestond vooral uit mode, shoppen, afspreken met vriendinnen en weekendjes en dagen weg. En soms heb ik wel een beetje heimwee als ik naar die foto`s kijk. Niet naar de tijd dat wij nog geen kinderen hadden, ik zou Fedde en Yenthe voor geen goud willen missen. Maar wij deden toen veel meer leuke dingen, dingen die ik met kinderen nu minder snel doe en mij ook niet meer kan veroorloven. Toch blijven deze herinneringen heel bijzonder. Dankzij mijn blog kon ik heel veel leuke dingen doen. Ik heb een paar keer in een tijdschrift gestaan, verdiende een klein beetje met mijn blog, mocht twee keer een hotelkamer van Ibis testen, ik ben twee keer bij een opening van Primark geweest, ging regelmatig naar bloggersmeetingen en nog veel meer. Mijn blog: My Super Sweet Life ben ik gestart in 2011. Twee a drie jaar later was het het toppunt voor bloggers. En die tijd mis ik best wel. Er was altijd wel wat te beleven in het bloggerswereldje, het bloggen bracht mij veel, waaronder een aantal vriendschappen. Helaas zijn deze inmiddels wel verwaterd, maar wat heb ik genoten van die tijd. Helaas is dit allemaal wat verschoven naar de vlogwereld. Niet dat het mij te doen is om te verdienen met mijn blog, maar een hotelkamer testen en naar bloggersevenementen was altijd heel erg gezellig. In die tijd kreeg je meer waardering voor het bloggen, mensen lieten nog reacties achter bij blogs, vanaf 2017 begon dit te veranderen en las men alleen nog blogs zonder reacties achter te laten. Erg jammer want de interactie van toen met lezers vond ik juist zo leuk. Hieronder staan allemaal foto`s van geweldige herinneringen van mijn blogperiode van My Super Sweet Life.

Foto`s van de vakantie`s naar Malgrat de Mar in Spanje.
Wat mis ik die vakantie`s! (Bijna) Altijd mooi weer, zwemmen, terrasjes pakken, een beetje shoppen en over het strand wandelen. De ultieme lui lekker vakanties.
Zolang er maar strand is en uitzicht op zee! Dit is voor mij het ultieme vakantiegevoel
Ik lach hier nog, maar dit was toen de laatste vakantiedag. Wat baalde ik altijd dat wij weer terug moesten.
Dat ik werd gevraagd voor een kwartetspel met allemaal bloggers erop was een enorme eer.
Net zoals die ene keer dat ik in de Fashionista stond met stylist Edith Dohmen.
Samen met mijn vriend mocht ik het Ibis hotel vlakbij Zaandam en Schiphol testen.
Een tijdje ervoor werd ik ook door Ibis benaderd voor een blogevent. God, wat was ik zenuwachtig toen ik erachter kwam dat ik werd uitgenodigd samen met alleen maar hele bekende bloggers en ik in mijn ogen maar een klein blogje had.
Mijn naam en blog werd in een bepaalde periode ook genoemd op veel site`s en blogs. Ik werd zelfs af en toe herkend op straat. Nog steeds een heel gek idee, ik wist ook nooit hoe ik moest reageren wat ook een paar keer voor een ongemakkelijke situatie heeft gezorgd. 😛

 

 

3 reacties

  1. Leuk om zo terug te kijken! Wat grappig ook dat je zelfs op een kwartetspel stond. Zou die blog zeker niet verwijderen of in ieder geval een back-up ervan maken.

  2. Wat tof om terug te zien! Heel leuk dat je zoveel dingen hebt mogen doen dankzij je blog en er zoveel fijne herinneringen op staan. Kan me voorstellen dat je het graag online wil laten staan. X

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.