Ready2Robot testen en H&M sale bestelling

Een grote uitzondering, maar deze week heb ik op dinsdag al weekend. In de afgelopen week heb ik weinig tijd gehad om te bloggen, deze week maak ik een inhaalslag door iedere dag te gaan ploggen. Op deze dinsdag kregen wij leuke pakketjes, bracht ik mijn kinderen naar het kinderdagverblijf zodat ik nog wat dingen kon regelen, maar werd ik halverwege de middag ook al gebeld omdat mijn lieve jongetje ziek was. Nu maar hopen dat hij snel weer beter wordt zodat ik deze week lekker met Fedde en Yenthe op pad kan. Ik had namelijk al een aantal leuke plannen gemaakt. Kijken jullie mee naar mijn dinsdag in foto`s?

De ochtend startte ik met het opruimen van de bovenverdieping, al was dat niet voor lang. Vlak na het maken van deze foto lag de bak Duplo al over de kop. Tijdens de verhuizing vorig jaar deelde ik al wel een aantal foto`s van Fedde zijn slaapkamer op mijn blog. Hij slaapt nu al niet meer in een ledikant en de indeling van zijn kamer is iets veranderd. Inmiddels is Yenthe`s kamer ook helemaal af en wilde ik deze ook nog eens gaan delen op mijn blog. Ik vond de foto`s niet mooi genoeg voor een aparte blogpost, vandaar dat ik ze hier in deze blogpost deel. Als eerste wil ik wel duidelijk maken dat ik niet zo hou van die perfect gestijlde (kinder)kamers.
En dan Yenthe`s kamertje. Hij is erg klein, daarom hebben wij alles vooral wit gehouden en wat kleuren toegevoegd.
Haar Metoo poppen op een mooi plekje.
Yenthe slaapt altijd met haar Woezel, Pip en Buurpoes knuffels.
En toen kwam de postbode met twee hele leuke pakketjes. In de eerste zat een ‘ei’ van Ready2robot die ik laatst had gewonnen op de blog Meisje-Eigenwijsje van Nicole.
Deze moest meteen worden opengemaakt. Welke van de robots zou erin zitten?
Alles uitpakken! Als je LOL surprise kent, Ready2Robot is hetzelfde idee, maar dan met robots voor jongens. Het enige nadeel hieraan is het vele plastic waarin het verpakt is. Zonde eigenlijk, dit kon wel iets minder.
Nadat wij alle onderdelen in elkaar hebben gezet was dit het resultaat. Het poppetje zat bovenin het ‘ei’ in een potje met slijm. Fedde heeft al regelmatig slijm voorbij zien komen in filmpjes via Youtube, maar nu voor het eerst hiermee kunnen spelen. Het was leuk voor even, maar daarna wilde hij heel snel zijn handen wassen. Dit verzamelspeelgoed is erg leuk, het uitpakken is een groot feest. Al had ik wel verwacht dat de robot iets groter zou zijn. Ik ben benieuwd of hij hem de komende dagen ook pakt om mee te gaan spelen.
Het tweede pakketje was mijn H&M sale bestelling voor Yenthe. Al wel vast twee maten groter, deze kledingstukken waren zo goedkoop dat ik ze alvast maar heb besteld.
Dit leuke trui-jurkje is heerlijk voor volgende winter.
En twee prachtige shirtjes voor volgende herfst. Het grijze shirtje met roze kant is zo lekker zacht, ik denk dat ik haar extra veel ga knuffelen wanneer ze deze gaat dragen.
De tas voor het kinderdagverblijf is weer ingepakt. Tijd om een middagje te spelen op het kinderdagverblijf. Ik was die middag vrij, maar had nog wel een aantal dingen te doen.
Fedde deed de hele dag al een beetje gek. Ik kon het niet helemaal plaatsen, hij was wat hangerig en steeds verdrietig wanneer ik even niet bij hem in de buurt was. Halverwege de middag werd ik gebeld door het kinderdagverblijf met de mededeling dat mijn kleine vriendje koorts had. Thuis is die meteen op de bank gekropen en was die hartstikke bleek. Ik hoop dat hij snel weer opknapt.
Zo zaten wij de avond ervoor nog op de bank. Ik hoop zo dat ie snel weer de oude is. Altijd zo zielig wanneer je kinderen ziek zijn.

 

Eén reactie

  1. […] In deze blog kun je een aantal foto`s bekijken van Yenthe`s kamertje zoals die nu is. De gebloemde hartjesstickers op haar muur zijn nog steeds mooi, maar ik mis wat kleur. Zoals je op de inspiratie foto`s kunt zien, hou ik van zachtroze of oudroze, bloemenprintjes, zwanen, aardetinten, sprookjes en dromerige kamertjes. Toch vind ik veel kamertjes die op Pinterest staan te druk. Ze moet er wel in kunnen slapen, een rustig kamertje is dan wel zo fijn! Ik ben verliefd op de roze lamp op foto 4, vind de oud roze muur van de laatste foto geweldig en zou zeker wat zwanen en bloemen printjes of accessoires toe willen voegen. Yenthe moet het zelf natuurlijk ook mooi vinden. Een meisje van 1,5 kan dat natuurlijk nog niet duidelijk maken. Het is toch een beetje link om haar slaapkamer om te toveren tot een prinsessen walhalla en hier veel geld in te steken. Straks is ze 3 en houdt ze van ridders of is ze gek van de kleur blauw, je weet maar nooit.. Ik vermoed dat de keuze dan ook gaat vallen op aardetinten. Deze zijn neutraal en kun je opleuken met mooie accessoires. De komende tijd ga ik om mij heen kijken voor leuke budget dingen voor op haar kamer om zo stap voor stap haar kamer een beetje mooier te maken. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.