Knutselen voor valentijn en een vakantie geboekt

Het begint eindelijk een beetje lente te worden. En dat is maar goed ook, want ik ben nu al HELEMAAL klaar met al die wintervirussen. Zieke kinderen zijn altijd zo zielig, plus als moeder kom je dan ook echt nergens aan toe. Fedde en Yenthe hebben het even goed te pakken gehad en dit hield ook een lange tijd aan. Nu de temperaturen steeds weer wat omhoog gaan krijg ik meteen zin in de lente. Deze plog is nog van vorige week donderdag (Valentijnsdag), maar was nog niet helemaal af en stond nog steeds niet ingepland. Op Valentijnsdag verfden wij een mooie valentijnsknutsel voor papa en besloten wij eindelijk waar we naartoe wilden gaan op vakantie.

Donderdag 14 februari

Na het ontbijt gaat Yenthe weer op bed en knutselt Fedde lekker in zijn pyjama aan tafel. Daarna ging hij uitgebreid in bad om al het verf van zijn armen en handen te spoelen.
Hij vond het zo leuk! Toen Yenthe er nog niet was en in de periode toen ze nog heel klein was deed ik veel vaker zulk soort dingen met hem. Van uitgebreid boekjes lezen, knutselen, iets bakken, boodschappen doen tot kleuren en kleien. Als Yenthe straks iets groter is hoop ik weer vaker zoiets te kunnen doen, maar dan met Yenthe erbij natuurlijk. Nu komt het er gewoon vaak niet van.
Fedde ontdekte dat je verf ook kan mengen, ik denk dat ik hier binnenkort ook even iets mee ga doen. Hij vind kleuren op het moment steeds interessanter. 
Allemaal hartjes voor Valentijnsdag. Voor papa natuurlijk, zijn grote vriend ♥!
Toen ik een aantal dingen van zolder had gehaald  kwam ik twee setjes Unico (Duplo) tegen van Woezel en Pip. Deze had ik een tijd geleden gekocht voor Sinterklaas in de uitverkoop, maar is op zolder blijven liggen. Achteraf ook niet erg want ze hebben in december al zoveel gekregen. Nu hebben ze er beide alsnog mooi mee kunnen spelen.
Ze kan eindelijk weer een beetje lachen, al krijg ik die steeds niet te zien wanneer ik een foto wil maken.
Kaasmonster, je bent een Nederlander of je bent het niet…..
Ik moet altijd erg goed opletten! Het is heel lief bedoeld, maar bijna alles wordt gedeeld met Yenthe. Zo wilde hij haar laatst al een winegum geven 😉
Heerlijk dit! Weer lekker buiten kunnen spelen en een strakblauwe lucht. Er gaat niets boven lente!
Het is tijd voor een nieuw seizoen van Temptation Island. Wie volgt dit nog meer?
De laatste paar weken heb ik heel veel verschillende vakantieparken in Nederland bekeken. Mijn voorkeur ging uit naar iets in de buurt van het strand en de zee. Dit hoefde niet perse een van de waddeneilanden te zijn, maar leek mij wel het leukste. Even twijfelden wij over het park van Landal op Schiermonnikoog, maar toen ik foto`s van onze vakantie naar Ameland uit 2017 bekeek, wilde ik toch wel erg graag terug. Heimwee naar Ameland! Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van onze vorige vakantie naar Ameland. 
Vakantie boeken onder het genot van mango!
Dit voelt zo kort, maar tegelijkertijd ook zo lang geleden. Kijk hoe klein Fedde hier nog was. Een echte dreumes! Tegen de tijd dat wij naar Ameland gaan heeft Yenthe dezelfde leeftijd en zit ze er misschien ook zo bij.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.