Naar vrouw beurs 2019

Vorig jaar sloeg ik Vrouw beurs in Leeuwarden over, ik was toen rond de 32/33 weken zwanger van Yenthe en had er die keer weinig behoefte aan. Het jaar ervoor was ik er wel te vinden (bekijk hier de blogpost over Vrouw beurs 2017). Dit jaar ging ik met een vriendin die er nog nooit eerder was geweest. Ik kwam niet alleen, Yenthe ging ook mee. Dit was ons eerste moeder dochter uitje, ik was namelijk nog nooit zonder Fedde en met Yenthe ergens naartoe geweest. Op het consultatiebureau na dan.. Maar dat is niet echt een leuk uitje te noemen ๐Ÿ˜‰ De middag vloog voorbij en achteraf had ik gewild dat ik veel meer foto`s had gemaakt. Dit is er door de gezelligheid niet van gekomen!

In de ochtend spelen Yenthe en Fedde samen op de grond. Ik draai wat wasjes en pak alvast de luiertas in voor die middag.
Deze boerderij is een dikke hit hier thuis. Hij is van het merk Lilliputiens, deze kocht ik via Marktplaats. Nieuw is die namelijk best prijzig! Ik zoek voor Fedde en Yenthe steeds meer duurzaam speelgoed uit. Ik wil niet allemaal plastic rotzooi in huis hebben. Duplo, Little People en Playmobil etc. is ook van plastic, maar dit is hartstikke goede kwaliteit en gaat lang mee. Daarvoor maak ik graag een uitzondering!
In de middag sprak ik af voor de Vrouw beurs in Leeuwarden. Voor diegene die hier niet mee bekend zijn, dit is een hele leuke beurs gericht op alle interesse`s van vrouwen. Van make up, kleding, interieur en van alles rondom eten (koken) en sporten.
Er waren veel leuke stands met kaarten. Ik zag een aantal leuke exemplaren voor in mijn kaartenrek, maar besloot om ze toch te laten liggen. De kaart met de tekst ‘ heb het leven lief’ had ik bijna willen kopen, tot ik zag hoe lang de rij op dat moment was.
Afรบk, de Friese boekenwinkel uit Leeuwarden stond er ook. De vriendin met wie ik er was heeft ook een kindje, wij hebben samen een hele tijd door alle leuke kinderboeken zitten neuzen.
Na een rondje lopen was het tijd voor taart. Ik deelde de slagroom en smoothie met Yenthe, die de hele middag echt super lief is geweest.
Weer thuis! Wat een gezellige middag en wat ben ik trots op mijn dochter. Ze kreeg flink wat aandacht op de Vrouw beurs. Ik droeg die dag een nieuw jurkje van C&A. Hij is van een heerlijk zacht stofje en ik vind de bloemenprint zo leuk dat ik hem ook had gekocht in de rode variant. Ik zag zonet op de site dat hij was afgeprijsd naar 16 euro. Met zulk soort dingen heb ik heel vaak pech. Vaak als ik iets koop is het een paar dagen na mijn aankoop afgeprijsd of is er een andere kortingsactie.
Wij aten mie en Fedde kreeg poffertjes. Hij had nog snoepjes over die hij niet lekker vond. Deze heeft hij zelf op zijn bord neergelegd, voordat jullie denken dat wij onze kinderen snoep als avondeten geven ๐Ÿ™‚
Bij Vrouw beurs nam ik nog iets lekkers mee voor die avond. Wij zouden film gaan kijken, maar ik was uiteindelijk best moe en ging vrij vroeg naar bed.
Ik moet hier nog een mooi lijstje voor vinden, maar deze poster komt op Yenthe haar kamertje te hangen. Ik vond hem zo leuk!
Tot slot nog een nieuw geurtje voor mijzelf. Ik vind de Moringa lijn van Bodyshop altijd zo lekker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.