Wat wil je voor je 27ste verjaardag?

Over een aantal dagen mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen. Toen ik de familie uitnodigde om langs te komen voor mijn verjaardag, kreeg ik de bovenstaande vraag meerdere keren te horen. Meestal weet ik wel wat leuks te bedenken. Voorgaande jaren maakte ik ook altijd een verjaardag wishlist. Maar dit jaar wist ik gewoon helemaal niets. Na twee weken brainstormen, rond klikken op Pinterest en dankzij de nieuwste folders, heb ik toch een aantal dingen weten te bedenken. Genoeg voor een nieuwe verjaardag wishlist. Ik wil in 2019 meer gaan lezen en heb op mijn telefoon een hele lijst met boeken staan, boeken die ik graag nog wil gaan lezen. Ik heb de drie leukste uitgezocht voor op mijn verlanglijstje. Jaren geleden verslond ik romantische chicklits, maar nu lees ik liever boeken waar ik echt wat aan heb. De doppers hebben lekker vrolijke kleuren en helpen mij hopelijk bij mijn water-drink-probleem. Ik heb eigenlijk nooit dorst en moet dagelijks echt meer gaan drinken. In een dopper past 450 milliliter. Als ik mij voorneem om hem minstens drie keer per dag leeg te drinken zit ik al bijna op 1,5 liter. En dat is voor mij heel wat! De Moringa lijn van Body Shop vind ik zo lekker. Ik heb er al een parfum van, maar de body oil is ook erg fijn. Die in kokos geur is trouwens ook heel lekker. Die plakspiegel lijkt mij heel handig voor boven. Wij hebben alleen beneden een grote spiegel. Wanneer wij ons omkleden moet ik elke keer naar beneden om te checken of het goed bij elkaar staat, een extra spiegel boven zou erg handig zijn. En ik zou Tineke niet zijn als er geen jurkje op mijn wishlist staat, deze groene jurk van H&M heb ik ook in het zwart en in het bordeaux rood en zit erg lekker.

Waxinelichthouders van Dille en Kamille, boeken Hygge en Lykke van schrijver Meik Wikking, boek Het Zero waste project van Jessie en Nicky Kroon, leuke gekleurde dopper, plakspiegel , Beautifying oil Moringa van Body Shop, shower Foam van kruidvat, geurstokjes Hema, nagellak van Hema,

2 reacties

  1. Ik zag ook zo’n toffe dopper in Rotterdam, heel zacht roze en die kon je in de winkel ook gelijk vullen.. maar wel gewoon rond de 20 euro.. best duur voor zo’n fles. En heel eerlijk, ik heb al 20 van dit soort glazen, bekers en dingen staan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.