Wat ik voor mijn 27ste verjaardag kreeg

Na een heel gezellig weekend waarin ik mijn verjaardag vierde ben ik goed verwend. In 2016 en 2017 schreef ik ook al over mijn verjaardagscadeaus. Voor het maken van een wishlist heb ik lang na moeten denken, maar uiteindelijk heb ik allemaal leuke dingen gekregen. Voor de komende tijd staan er alleen maar functionele dingen op mijn wishlist. Zo willen wij gaan sparen voor een nieuwe bank, deze is stuk. En zitten wij te twijfelen om een airfryer aan te gaan schaffen. Ik zie hier altijd zulke lekkere recepten van voorbij komen. Genoeg dingen om voor te gaan sparen dus. Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Van Remco en onze kinderen kreeg ik onder andere twee mooie jurkjes die ik stiekem zelf had uitgezocht. De groene jurk is van H&M en heb ik ook in het zwart en rood. Het gestreepte jurkje is van Asos.
Deze douchefoam van Kruidvat is erg lekker. Een Dopper stond al lang op mijn wishlist.
Ik ben zo`n moeder die zelfgeknutselde cadeau`s van haar kinderen het allerleukste vind. Fedde had dit mooie hartje geknutseld bij zijn opa en oma.
Cadeaubonnen zijn altijd welkom. Eentje van Hema en een van The Bodyshop! Binnenkort weer eens even shoppen in de stad.
Ik ben zo benieuwd naar deze boeken. Ik heb er al veel positieve verhalen over gelezen. Ze zijn lekker dik en zien er erg mooi uit, dat beloofd al veel goeds.
Deze huisjes zijn van Dille&Kamille, naar zoiets ben ik lang op zoek geweest. Tot slot kreeg ik ook nog een mooie bos tulpen, 27 stuks om precies te zijn.

4 reacties

  1. Wat een leuke cadeaus Ik ben ook altijd geen op zelfgemaakte cadeaus van de kinderen, die zijn toch het meest waardevol.
    Het gestreepte jurkje vind ik echt geweldig! Net als de huisjes van Dille&Kamille, Love it!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.